16
Reviews
3 jaar
Zoofy
Klusjesman
Tegelzetter
Loodgieter

4,75/5 - 16 reviews

TOP PRO

Allround ALFA

TOP PRO

4,75/5 - 16 reviews

Klusjesman
Tegelzetter
Loodgieter
Waalwijk
16 klussen uitgevoerd
wand betegelen , lattenwand maken , gaslek
3 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman, Tegelzetter and Loodgieter

Over Allround ALFA loodgieter

Welkom bij Allround ALFA, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Waalwijk. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Allround ALFA zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Allround ALFA staat voor je klaar om elke Lees meer...

Reviews over Allround ALFA

De klus is geklaard. Morgen kunnen we het resultaat zien. Mustafa is een vriendelijke, rustige man die de klus goed aanpakt. Hij laat zien wat hij doet. Hij is een harde werker.

Perfecte kwaliteit geleverd. Snel. Ze weten wat ze doen. Komen waar nodig met goede tips. En ze ruimen alles op en liepen alles schoon achter. Vriendelijk en betrouwbaar.

Wij zijn blij met de hulp van de collega van Mustafa. Hij heeft onze vier Pax-kasten keurig in elkaar gezet en was heel vriendelijk.

Na verkenning van het werk is Mustafa meteen aan de slag gegaan. Hij is kundig en handig. Hij is in het bezit van het juiste gereedschap en is professioneel. De klus is naar onze tevredenheid geklaard. Mustafa is een prettige en zeer vriendelijke vakman.

De klus is geklaard, perfect gelegd. Vakman is vriendelijk en beleefd heeft hart voor zijn werk. We zijn zeer tevreden.

Zoofy.nl
4.75

16 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

"
Boek direct een vakman