7
Reviews
3 years
Zoofy
Tiler
Handyman
Plumber

4.43/5 - 7 reviews

TOP PRO

Allround ALFA

TOP PRO

4.43/5 - 7 reviews

Tiler
Handyman
Plumber
Waalwijk
7 jobs done
3 years at Zoofy as Tiler, Handyman and Plumber

About Allround ALFA plumber

Welkom bij Allround ALFA, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Waalwijk. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Allround ALFA zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Allround ALFA staat voor je klaar om elke pl Show more...

Reviews over Allround ALFA

Wij zijn blij met de hulp van de collega van Mustafa. Hij heeft onze vier Pax-kasten keurig in elkaar gezet en was heel vriendelijk.

De klus is geklaard, perfect gelegd. Vakman is vriendelijk en beleefd heeft hart voor zijn werk. We zijn zeer tevreden.

Hij heeft de klus geklaard.

De klus had meer voeten in de aarde dan vooraf ingeschat. Maar Mustafa liet zich niet uit het veld slaan. De klus is perfect uitgevoerd door een charmante vakman

De klus is met succes geklaard. Wegens interne verhuizing in mijn appartement moesten de lampen en de televisie met spoed verwijderd worden en overgeplaatst worden naar de nieuwe woonruimte. De vakman heeft alles snel, zorgvuldig en vakkundig gedemonteerd en opnieuw opgehangen in de nieuwe woonruimte. Ben er enorm mee geholpen en zeer tevreden. Deze vakman is zeer behulpzaam.

Mustafa is een echte vakman die heel goed luistert naar wat je wil en dat perfect uitvoert. Heel erg tevreden.

Zoofy.nl
4.43

7 reviews

Vergelijkbare tilers in de buurt

"
Book a professional