27
Reviews
2 years
Zoofy
Handyman
Handy help
Electrician

4.85/5 - 27 reviews

TOP PRO

Klusservice RoPa

TOP PRO

4.85/5 - 27 reviews

Handyman
Handy help
Electrician
Geleen
27 jobs done
2 years at Zoofy as Handyman, Handy help and Electrician

About Klusservice RoPa plumber

Welkom bij Klusservice RoPa, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Geleen. Inmiddels zijn we 2 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Klusservice RoPa zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Klusservice RoPa staat voor je klaar om Show more...

Reviews over Klusservice RoPa

Robert Demandt heeft goed werk geleverd. Hij werkt ook netjes en correct. Ik heb al met al een goede ervaring met Zoofy en met de vakman!

De klus was rap geklaard. Robert is een harde werker en heeft zelfs geholpen met het opruimen van de grote spullen. Hij heeft me veel werk uit handen genomen waardoor binnen een dag de hele etage was leeg gehaald en opgeruimd. Daarnaast ook nog eens goede adviezen gekregen over het verder opknappen van de keuken en vloer. Heel erg blij mee.

Robert heeft de gordijnen rails heel vakkkundig gemonteerd. Professioneel en snel. Wij zijn zeer tevreden.

Robert heeft de gordijnen rails heel vakkkundig gemonteerd. Professioneel en snel. Wij zijn zeer tevreden.

Super geregeld een fijne man en vakkundig

Prima ervaring met Robert. Het was voor mij de eerste keer dat ik een vakman via Zoofy regelde, dus ik wist ook niet precies wat ik kon verwachten. Ik heb hem ingeschakeld omdat iemand anders nalatig is geweest in de electricien-werkzaamheden. Robert kwam binnen en ging meteen naar de kabels en schakelaars kijken. Hij ging recht op zijn doel af. Hij was oplossingsgericht en ik kon merken dat hij professioneel was. Hij heeft uiteindelijk niet alles kunnen oplossen, maar dat ligt niet aan zijn kwaliteiten maar aan het werk dat zijn voorganger heeft laten liggen. Hij heeft me wel al stappen vooruit kunnen helpen en heeft aangegeven dat ik altijd bij hem terecht kan als ik nog een klusje zou hebben.

Ja de vakman voldeed aan de verwachtingen. De douche cabine is goed afgekit. Een paar weken heb de de vloer en het plafond in de gaten gehouden. En alles is droog. (Ik heb mij er verschillende keren in douche cabine gedoucht.)

Zoofy.nl
4.85

27 reviews

Vergelijkbare Handymen in de buurt

"
Book a professional