17
Reviews
2 years
Zoofy
Handyman
Handy help
Electrician

4.82/5 - 17 reviews

TOP PRO

Klusservice RoPa

TOP PRO

4.82/5 - 17 reviews

Handyman
Handy help
Electrician
Geleen
17 jobs done
2 years at Zoofy as Handyman, Handy help and Electrician

About Klusservice RoPa plumber

Welkom bij Klusservice RoPa, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Geleen. Inmiddels zijn we 2 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Klusservice RoPa zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Klusservice RoPa staat voor je klaar om Show more...

Reviews over Klusservice RoPa

Prima werk geleverd, afspraken nagekomen!

Prima ervaring met Robert. Het was voor mij de eerste keer dat ik een vakman via Zoofy regelde, dus ik wist ook niet precies wat ik kon verwachten. Ik heb hem ingeschakeld omdat iemand anders nalatig is geweest in de electricien-werkzaamheden. Robert kwam binnen en ging meteen naar de kabels en schakelaars kijken. Hij ging recht op zijn doel af. Hij was oplossingsgericht en ik kon merken dat hij professioneel was. Hij heeft uiteindelijk niet alles kunnen oplossen, maar dat ligt niet aan zijn kwaliteiten maar aan het werk dat zijn voorganger heeft laten liggen. Hij heeft me wel al stappen vooruit kunnen helpen en heeft aangegeven dat ik altijd bij hem terecht kan als ik nog een klusje zou hebben.

Alles prima gedaan

Er was 2 uur voor uitgetrokken maar het werk was in minder dan een half uurtje klaar. Fijn voor iedereen want het was vrijdag aan het eind van de middag.

Goed en snel gedaan!

Robert heeft de gordijnen rails heel vakkkundig gemonteerd. Professioneel en snel. Wij zijn zeer tevreden.

Goed op tijd, snel en vakkundig

Zoofy.nl
4.82

17 reviews

Vergelijkbare Handymen in de buurt

"
Book a professional