Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

GoossenCreations

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 5 reviews

GoossenCreations
5
Reviews
2 years
Zoofy
Handyman

Handyman

Handyman

Paperhanger

Carpenter

Delft
5 jobs done
asbestos remediation , demolition work , skylight
2 years at Zoofy as Handyman, Paperhanger and Carpenter

About GoossenCreations handyman

Welkom bij GoossenCreations, dé expert op het gebied van handyman klussen in de regio Delft. Inmiddels zijn we 2 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij GoossenCreations zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. GoossenCreations staat voor je klaar om Show more...

Reviews over GoossenCreations

De klus is geklaard, was niet makelijk in een klein ruimte te werken, maar hij heeft t gedaan naar behoren. Petje af voor Kevin Goossen. Hij snapte meteen wat er moest gebeuren. Wij zijn zeer tevreden!

Hele aardige jongen en heel professioneel

Kevin communiceerde goed, nam een dag vooraf contact voor de laatste details. Hij was heel prettig in de omgang en heeft vakwerk afgeleverd. Dank voor de mooie lattenwand op mijn balkon!

Kevin was great to work with. Execellent service and very kind and nice guy.

Super behulpzaam en hij doet zijn werk met liefde En ook super schoon die wou de zooitje die hij maakte gelijk schoonmaken ?maar hoefde niet En communicatie liep super Hij mag zeker blijven Top werk geleverd..heeft mijn dag ondanks het regen weer goed gemaakt Bedankt Kevin, bedankt Zoofy ?

Zoofy.nl 5 5 reviews

Vergelijkbare Handymen in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

garden winter ready plastering install or replace rainshower painter quote service painting tiles install exercise bike install shower tray clay plastering alarm installation gas furnace failure install infrared panel house cleaner full day install washing machine planting shrubs quick filling unit installation install secondary window
Book a professional