Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Slotenmaker bestelt, ook in Venlo.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Slotenmaker klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je slotenmaker per uur.

slotenmaker per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Slotenmaker?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Slotenmakers in Venlo

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Slotenmaker in Venlo

Om je Venlose huis nog veiliger te maken heb je een nieuw cilinderslot gekocht. Nou nog het oude slot eruit halen en het nieuwe slot monteren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je wilt wel dat het goed gebeurd. Daarom ga je op zoek naar een slotenmaker. Op de website van Zoofy vind je dan snel een slotenmaker uit je eigen Venlo.

Om een afspraak te maken moet je een aantal dingen invullen. Het eerste wat je aanklikt is de klus die gedaan moet worden. Dit kan zijn: slot openmaken, hang en sluitwerk plaatsen, slot vervangen of een anti-inbraakstrip plaatsen. Een slotenmaker draait voor deze klussen zijn hand niet om. Wat je daarna aangeeft is of je vandaag een slotenmaker nodig hebt of dat het morgen of op een later moment kan. Als je aanklikt dat het een om een spoedgeval gaat dan heb je in 20 minuten een mailtje met de bevestiging van de afspraak. Kies je ervoor dat het op een ander moment kan, dan vul je in wanneer het jou het beste uitkomt. Het laatste wat je in hoeft te vullen zijn je gegevens. De vakman weet dan op welk adres in Venlo hij moet zijn. De slotenmaker komt zoals gezegd uit Venlo. Zoofy werkt samen met veel lokale vakmensen. Omdat het om een lokale slotenmaker gaat betaal jij geen voorrijkosten. Dat scheelt weer. Als je een afspraak maakt kan je ook zien wat het bezoek van de slotenmaker je ongeveer gaat kosten.

Waar in Venlo komen de vakmannen?

De vakmannen waar Zoofy mee samenwerkt komen in de wijken: Venlo Zuid, Venlo Centrum, Belfeld, Arcen, Lomm, Velden, Steyl, Op de Hei, Tegelen, Klingerberg, Vossener, Steyl, Het Ven, Trade port en Boekend. Het maakt niet uit waar in Venlo, overal komen de slotenmakers je helpen.