Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Slotenmaker bestelt, ook in Alkmaar.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Slotenmaker klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je slotenmaker per uur.

slotenmaker per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Slotenmaker?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Slotenmakers in Alkmaar

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Slotenmaker in Alkmaar gezocht? (met spoed)

Ben je net in de prachtige historische binnenstad van Alkmaar gaan winkelen, kom je thuis en ontdek je dat je sleutel kwijt is. Je hebt jezelf buitengesloten en de plannen voor de rest van de dag dreigen in het water te vallen. Dat is natuurlijk heel frustrerend en vervelend. Gelukkig kan Zoofy je verder helpen. Met spoed zorgen wij binnen 20 minuten dat je weet waar je aan toe bent. Heb je een probleem aan je slot dat nog wel even kan wachten? Vul dan je gegevens in en dan gaat onze klantenservice direct voor je aan de slag.

Als het je eenmaal een keer overkomen is ga je toch proberen om het niet nog een keer te laten gebeuren. Een sleutel onder de vijfde tegel vanaf links op het terras kan dan een oplossing bieden. Sta je op goede voet met je buren, dan willen die vast wel een reservesleutel voor je bewaren. Mocht dit niet het geval zijn, dan staan er genoeg slotenmakers in Alkmaar voor je klaar.

Het tarief is aantrekkelijke en laag en is altijd zonder voorrijkosten. De slotenmakers van zoofy.nl zijn vaklui die in vrijwel alle gevallen de deur open kunnen krijgen, zonder het slot kapot te maken. De vakbekwaamheid van de slotenmakers is terug te lezen in de beoordeling op de site. Hierbij staat ook altijd een foto van de vakman, zodat je weet wie je komt helpen.

Betalen kan altijd contant bij de vakman. Heb je geen geld in de buurt, dan wordt er altijd een factuur naar je mail gestuurd die je later via iDeal kan betalen.

Slotenmakers in Alkmaar

Noord, zuid, west of oost, in elke windrichting is in Alkmaar een betrouwbare slotenmaker te vinden die snapt wat spoed betekent. Zoofy heeft een netwerk van slotenmakers in Alkmaar waardoor, of je nou in Zuid, Ouddorp, Overdiep, Huiswaard, Daalmeer en Koedijk of de binnenstad woont, altijd snel een slotenmaker aanwezig is. Nadat je gebeld hebt komen ze met spoed aanrijden en wordt er geen voorrijkosten in rekening gebracht.