Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Slotenmaker bestelt, ook in Groningen.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Slotenmaker klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je slotenmaker per uur.

slotenmaker per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Slotenmaker?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Slotenmakers in Groningen

4.8/5 sterren gebasseerd op 9 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Slotenmaker in Groningen gezocht? (met spoed)

In de stad die nooit slaapt, studenten het straatbeeld bepalen, cafés geen sluitingstijden heb-ben en winkels in het centrum allemaal op loopafstand van elkaar te vinden zijn kan het soms ook gewoon tegenzitten. Stadjers hebben soms ook gewoon pech en verliezen hun sleutel. Daar sta je dan, zonder sleutel en zonder idee hoe je dan wel je huis in komt. Je hebt een probleem dat je zelf niet eenvoudig op kunt lossen, maar dat wel om een oplossing vraagt. Gelukkig kan je altijd een slotenmaker regelen via Zoofy. Binnen 20 minuten kan je met spoed een afspraak hebben. Het is typisch zo’n situatie dat je hulp van de expert goed kunt gebruiken.

Het overkomt iedereen wel eens dat de sleutel zoek is en dat het niet mogelijk is om je eigen huis in te komen. Woon je in een buurt waar noaberschap nog echt bestaat? Laat dan een sleu-tel bij de buren achter. Het is geen waterdichte oplossing, buren zijn immers ook wel eens niet thuis, maar met een beetje geluk kun je toch je huis in als je zelf de sleutel van de voordeur kwijt bent.

Als alles tegen zit en je kunt je huis niet in dan kun je zelfs in het holst van de nacht via zoofy.nl een slotenmaker bellen om je uit de brand te helpen. De slotenmakers hebben een strenge selectie doorgegaan voordat aan de slag konden. Ze zijn niet alleen technisch heel goed, maar weten ook hoe ze na aankomst er voor kunnen zorgen dat je snel van je stress af bent. In de beoordelingen en reviews zie je dit terug.

Onze vakmannen kan je altijd contant betalen. Wil je liever later betalen? Dan krijg je een fac-tuur via de mail die je met iDeal kan betalen. Heb je nog vragen? Dan kan je altijd bellen!

Slotenmakers in Groningen

Of je nu in Helpman, het Centrum, Noorderpark, de Oranjewijk, Korrewegwijk, Oosterpoortwijk of één van de andere wijken in Groningen woont, een slotenmaker van zoofy.nl is altijd snel bij je. Je betaalt geen voorrijkosten, ze snappen wat spoed betekent en hanteren een tarief dat lager ligt dan de tarieven van andere slotenmakers. Heb je je sleutel verloren? Geen reden voor paniek. De slotenmakers van zoofy.nl maken bij het openen geen schade, zijn betrouwbaar en snel ter plaatse.