Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Slotenmaker bestelt, ook in Breda.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Slotenmaker klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je slotenmaker per uur.

slotenmaker per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Slotenmaker?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Slotenmakers in Breda

0/5 sterren gebasseerd op 0 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Slotenmaker uit Breda

Breda staat bekend als een gezellige stad in Noord-Brabant. Vanmiddag besloten om vanavond met je vrienden uit eten te gaan. Zal je net zien in je enthousiasme heb je de deur van je huis zo achter je dicht getrokken, maar je sleutels liggen nog binnen. Dan wil je zo snel mogelijk een slotenmaker die je deur openmaakt, zodat jij vanavond lekker uit eten kan. Via Zoofy.nl heb je zo een slotenmaker geregeld.

Een slotenmaker wordt vooral ingeschakeld als de deur van je huis dicht is en je sleutels nog binnen liggen. De slotenmaker kun je ook vragen om een cilinderslot te vervangen, hang en sluitwerk te plaatsen of om een anti-inbraakstrip te plaatsen. Een slotenmaker kun je ook per uur bestellen. In het geval dat je de deur achter je hebt dichtgetrokken en je de sleutels niet op zak hebt, wil je zo snel mogelijk een slotenmaker die je naar binnen helpt. Selecteer dan spoed, in een minuut of 20 heb jij dan de bevestiging dat er een slotenmaker uit Breda langskomt. Heb je een klus die wat langer kan wachten kies dan voor morgen of een later moment. Je vult dan ook een dag en tijd in waarop jij kan. Als laatste vul je je gegevens in, de vakman weet dan waar in Breda hij moet zijn. Wat wel handig is om te weten, de slotenmaker komt uit Breda. Dan kun je nu denken dat is leuk, maar om het nog leuker te maken: je betaalt geen voorrijkosten. Als je de afspraak maakt zie je de uurprijs van de slotenmaker staan. Materiaalkosten kunnen er nog wel bijkomen.

De wijken van Breda waar de slotenmaker komt

De slotenmakers komen in: Breda-Centrum, Breda-Noord, Breda-Zuid, Breda-West, Breda-Oost, Breda-Zuidoost, Breda-Noordwest, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek en Teteringen. Alle wijken van Breda dus!