Slotenmaker Leiden
64 recensies

Onze slotenmakers in Leiden staan voor je klaar

bijv. 'Slot openmaken'
Elektriciens, Loodgieters, CV Monteurs, Schilders, Slotenmakers, Dakdekkers, Klusjesmannen, Timmermannen en Witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Slotenmaker in Leiden gezocht? (met spoed)

Na een avond stappen, een avond naar de sportschool of een middag winkelen in de stad kan het zomaar gebeuren. Je staat voor je eigen huis en komt er achter dat je de sleutel van de voordeur niet hebt. Heel vervelend, maar geen paniek! De slotenservice van Zoofy staat voor je klaar om met spoed je problemen op te lossen. Na je aanvraag heb je binnen 20 minuten contact met de slotenmaker die je komt helpen.

Populaire Slotenmaker klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Slotenmakers van Zoofy in Leiden

De Slotenmakers van Zoofy in Leiden werden beoordeeld als 5 van 5 sterren met meer dan 64 recensies

Een klant
dinsdag 12 februari 2019

Ja, klus geklaard, service goed en aardige man!

Een klant
donderdag 7 februari 2019

Het ging om mijn overbuurvrouw die geen computer of smartphone heeft. Ze was hartstikke tevreden. Zelf kon ik vanaf de overkant zien dat er binnen een kwartier iemand kwam voorrijden. Ze vond de elektricien in kwestie heel plezierig. Bovendien vond ze de rekening niet duur!

Een klant
donderdag 7 februari 2019

Excellent professional! Solved the problem very quickly!!

Een klant
vrijdag 1 februari 2019

Zeer vakkundig , prettige omgangsvormen gewoon top!!!!

Een klant
vrijdag 1 februari 2019

De klus is geklaard! Caro dacht gied mee en heeft een oplossing gevonden die nog enigszins betaalbaar was.

Een klant
zondag 27 januari 2019

Prima ervaring met Caro. Heeft snel de oorzaak van de lekkage gevonden en gaat deze na bestelling van onderdelen op korte termijn oplossen. Caro was ook volgens afspraak aanwezig dus zeer content met deze vakman.

De Slotenmakers van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Slotenmaker klussen op een rijtje

Slotemakers in Leiden?

Of je nu in Midden, Noord Zuid of West, in de Academiewijk, Boshuizen, de Camp, de Kooi, Fonteinwijk-Noord, Gasthuiswijk, Molenbuurt, Transvaalwijk, Zeilwijk-Zuid of één van de vele andere mooie wijken in Leiden woont, een slotenmaker van zoofy.nl is snel ter plekke om zonder schade je deur open te maken.Geen last van spoed, maar wel een slotenmaker nodig? Vul je gewenste dag en tijd en onze klantenservice gaat voor je aan de slag. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je geopend. Veel mensen die voor hun huis stonden zonder dat ze naar binnen konden hebben gebruik gemaakt van de diensten van een slotenmaker van Zoofy. Als je de beoordelingen en reviews leest kun je zien dat deze mensen hier heel tevreden over waren. Sta je voor je huis en kun je er niet in, dan is zoofy.nl een snelle, betrouwbare en door anderen hoog gewaardeerde oplossing.

Dit kan je doen om problemen te voorkomen


Je staat voor je eigen huis en je kunt er niet in. Er zijn een paar mogelijkheden om hierop voorbereid te zijn. Woon je in een straat waar je de andere mensen kent en heb je buren waar je het goed mee kunt vinden? Dan is het bij de buren achterlaten van een reservesleutel altijd een goed idee. Het is geen garantie, je weet immers niet of de buren thuis zijn als jij voor een dichte deur staat. Het verstoppen van een sleutel op een plek die jij alleen weet is ook een oplossing. Een soort 'sleutel onder de deurmat' oplossing, maar dan net even wat slimmer.