Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Slotenmaker bestelt, ook in Leiden.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Slotenmaker klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je slotenmaker per uur.

slotenmaker per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Slotenmaker?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Slotenmakers in Leiden

4.7/5 sterren gebasseerd op 134 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Slotenmaker in Leiden gezocht? (met spoed)

Na een avond stappen, een avond naar de sportschool of een middag winkelen in de stad kan het zomaar gebeuren. Je staat voor je eigen huis en komt er achter dat je de sleutel van de voordeur niet hebt. Heel vervelend, maar geen paniek! De slotenservice van Zoofy staat voor je klaar om met spoed je problemen op te lossen. Na je aanvraag heb je binnen 20 contact met de slotenmaker die je komt helpen.

Geen last van spoed, maar wel een slotenmaker nodig? Vul je gewenste dag en tijd en onze klantenservice gaat voor je aan de slag. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je geopend. Veel mensen die voor hun huis stonden zonder dat ze naar binnen konden hebben gebruik gemaakt van de diensten van een slotenmaker van Zoofy. Als je de beoordelingen en reviews leest kun je zien dat deze mensen hier heel tevreden over waren. Sta je voor je huis en kun je er niet in, dan is zoofy.nl een snelle, betrouwbare en door anderen hoog gewaardeerde oplossing.

Dit kan je doen om problemen te voorkomen


Je staat voor je eigen huis en je kunt er niet in. Er zijn een paar mogelijkheden om hierop voorbereid te zijn. Woon je in een straat waar je de andere mensen kent en heb je buren waar je het goed mee kunt vinden? Dan is het bij de buren achterlaten van een reservesleutel altijd een goed idee. Het is geen garantie, je weet immers niet of de buren thuis zijn als jij voor een dichte deur staat. Het verstoppen van een sleutel op een plek die jij alleen weet is ook een oplossing. Een soort 'sleutel onder de deurmat' oplossing, maar dan net even wat slimmer.

Slotemakers in Leiden?

Of je nu in Midden, Noord Zuid of West, in de Academiewijk, Boshuizen, de Camp, de Kooi, Fonteinwijk-Noord, Gasthuiswijk, Molenbuurt, Transvaalwijk, Zeilwijk-Zuid of één van de vele andere mooie wijken in Leiden woont, een slotenmaker van zoofy.nl is snel ter plekke om zonder schade je deur open te maken.