Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Slotenmaker bestelt, ook in Maastricht.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Slotenmaker klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je slotenmaker per uur.

slotenmaker per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Slotenmaker?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Slotenmakers in Maastricht

5/5 sterren gebasseerd op 7 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Snel een slotenmaker nodig in Maastricht?

Een vrije avond besteden op het gezellige Vrijthof in Maastricht wil je wel met een veilig gevoel doen. Je hebt al wel een anti-inbraakstrip gekocht, maar het monteren is niet je sterkste kant. Een slotenmaker is op zo’n moment heel welkom. Bij Zoofy heb je in 20 minuten een afspraak geregeld.

Een slotenmaker is er voor verschillende klussen. Waar in vroegere tijden een slotenmaker meer te doen had, heeft hij nu een paar werkzaamheden die hij veel doet. Dit zijn werkzaamheden zoals: het vervangen van een cilinderslot, het openmaken van een deur, hang en sluitwerk plaatsen of een anti-inbraakstrip plaatsen. Als je een afspraak maakt kun je een van deze werkzaamheden kiezen die voor jou dan van toepassing is. Als je de klus hebt aangegeven vul je in welke prioriteit de klus heeft. Is het een spoedklus, een die morgen kan of een klus die op een later moment kan. Is het geen spoedklus dan kies je een datum en tijdstip waarop jij thuis bent. Op die dag komt de slotenmaker bij jou in Maastricht langs. Als je aanklikt welke prioriteit de klus heeft zie je ook het uurtarief van de slotenmaker staan. Dit bedrag is inclusief de BTW. De eventuele materiaalkosten zijn er dan nog niet bij gerekend. Als laatste vul je je gegevens in waaronder je adres, zodat we de vakman wel naar het goede adres sturen. De slotenmaker komt uit Maastricht, dat scheelt je toch een euro of 30 aan voorrijkosten. Van dat geld kan je dan weer een keer naar het Vrijthof gaan.

Waar in Maastricht komen de slotenmakers van Zoofy?

De slotenmakers waarmee Zoofy samenwerkt komen in de wijken: Buitenwijk-West, Buitenwijk-Oost, Buitenwijk-Zuidoost, Buitenwijk-Zuidwest, Centrum, Buitenwijk-Noordoost en Buitenwijk-Noordwest. Kortom in alle wijken van Maastricht word je geholpen door onze slotenmakers.