Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Slotenmaker bestelt, ook in Enschede.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Slotenmaker klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je slotenmaker per uur.

slotenmaker per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannen



Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Slotenmaker?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Slotenmakers in Enschede

4.5/5 sterren gebasseerd op 2 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Slotenmaker uit Enschede gezocht

Je zou naar het centrum van Enschede gaan, zonder erbij na te denken heb je de voordeur dichtgetrokken. Stom, je sleutels liggen nog binnen. Met bijna 158.000 inwoners zal je niet de enige zijn bij wie dat gebeurd. Daarvoor zijn er slotenmakers. Nu heb je er een nodig om voor jou de deur te openen. Via Zoofy.nl heb je die in een vingerknip geregeld.

Hoe regel je dan zo snel een slotenmaker uit Enschede? Heel eenvoudig. Je klikt aan waarvoor de slotenmaker komt. Dat kan zijn omdat er een slot geopend moet worden, er een anti-inbraakstrip geplaatst moet worden, hang en sluitwerk geplaatst moet worden of dat je cilinderslot vervangen moet worden. Daarna vul je in op welke dag en tijd je kan. De slotenmaker komt op die dag bij jou aan de deur. Je geeft eerst aan of de klus vandaag moet gebeuren of dat de klus nog tot morgen of een ander moment wachten. Heb je vandaag nog een slotenmaker nodig dan geef je aan dat het een spoedklus is, binnen 20 minuten heb je dan een bevestiging van de afspraak. Het laatste wat je dan nog in moet vullen zijn je gegevens. Dan kan de slotenmaker in de auto stappen en naar je toe rijden. Een voordeel van een vakman bestellen via Zoofy is dat je geen voorrijkosten betaalt. De slotenmaker komt namelijk uit Enschede. De prijs per uur zie je staan als je de afspraak aan het maken bent. Bij die prijs zijn de kosten voor het materiaal niet bij gerekend.

In welke wijken van Enschede komen de slotenmakers?

De slotenmakers die zich bij Zoofy hebben aangesloten komen in de wijken: Enschede-Zuid, Binnensingelgebied, Boswinkel-Stadsveld, Enschede-Noord, Hogeland-Velve, Glanerbrug, Landelijk gebied, Kernen, Twekkelerveld en Ribbelt-Stokhorst. In alle hoeken en uiteinden van Enschede komen de vakmannen.