Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je Slotenmaker bestelt, ook in Haarlem.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Alle Slotenmaker klussen

Kun je je klus niet vinden? Bestel je slotenmaker per uur.

slotenmaker per uur

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

Direct een top Slotenmaker?

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze Slotenmakers in Haarlem

4.4/5 sterren gebasseerd op 22 reviews

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Slotenmaker in Haarlem gezocht? (met spoed)

Het kan je zomaar gebeuren, na een lange dag werk of een avond naar het theater sta je voor een dichte deur. Je doorzoekt je jas op zoek naar de sleutel. Je zoekt nog eens, maar er komt een moment dat je echt niet anders kan concluderen dan dat de sleutel zoek is. Je kunt je huis niet in en je staat buiten. Op dit moment is tijd om contact op te nemen met Zoofy. Met spoed regelen we vandaag nog dat je deur opengemaakt kan worden. Het is een situatie waarin je een professionele sleutelmaker nodig hebt, die zonder schade de deur kan open krijgen. Daarnaast zijn de sleutelmakers ook uitermate geschikt voor het verwisselen van sloten. Heeft het geen haast? Vul dan de gewenste tijd en dag in, dan gaat onze klantenservice direct aan de slag. Hierdoor heb je vandaag nog een afspraak in je agenda staan met een slotenmaker.

Met een paar vaak makkelijke voorbereidingen is het mogelijk om, in het geval je de sleutel van je voordeur kwijt bent, om toch binnen te komen. Het verstoppen van een voordeursleutel op een plek die niet voor de hand ligt is er één van. Dus niet onder de deurmat, maar bijvoorbeeld tussen de balken van de carport. Zorg dat je de sleutel zo bewaart dat hij niet kan gaan roes-ten.

Een snelle oplossing bij een kapot slot of een verloren sleutel is het regelen van een slotenmaker via zoofy.nl. Iedere slotenmaker van is een strenge selectie doorgekomen. Het zijn vakbekwame mensen die in vrijwel alle gevallen zonder beschadiging aan de deur je probleem oplossen.

Op de website zijn reviews te vinden van klanten voor wie een slotenmaker de thuiskomst al mocht redden. De gemiddelde beoordeling is hoog en dat is ook waar we voor gaan.

Zoofy slotenmakers in Haarlem

Of je nu in de Oude Stad, Haarlem Oost, Haarlemmerhoutkwartier, Spoorbaan Leiden, Westoever Noorder Buiten Spaarne, Ter Kleef en te Zaanen, Oud Schoten en Spaarndam, Duinwijk of Schalkwijk woont, er is altijd een slotenmaker van Zoofy in de buurt die kan helpen met het openmaken van de deur. Van Haarlemmerhout tot Spoorbaan Leiden, overal in de stad wonen slotenmakers. De slotenmaker is snel ter plekke, rekent geen voorrijkosten en hanteert een tarief dat heel gunstig afsteekt tegen de tarieven van alternatieven.