Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

dkm de Rioolspecialist

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 12 reviews

dkm de Rioolspecialist
12
Reviews
2 jaar
Zoofy
Loodgieter

Loodgieter

Klusjesman

Breda
12 klussen uitgevoerd
leidingwerk , hele dag , installeren robotgrasmaaier
2 jaar in bedrijf bij zoofy als Loodgieter, Klusjesman

Over dkm de Rioolspecialist loodgieter

Welkom bij dkm de Rioolspecialist, dé expert op het gebied van loodgieter klussen in de regio Breda. Inmiddels zijn we 2 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij dkm de Rioolspecialist zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. dkm de Rioolspecialist sta Lees meer...

Reviews over dkm de Rioolspecialist

De klus is snel en vakkundig geklaard. Aardige meneer. Geeft ook nog tips over andere dingen die hij tijdens de klus ziet of tegen komt.

de klus op de afgesproken tijd en bedrag geheel naar tevredenheid uitgevoerd. bedankt Mike

De lekkage is helemaal verholpen. Het water is uit de kruipruimte weggepompt en er is nieuw zand ingeblazen om verzakking van de fundering te voorkomen. Ook de verouderde, broze PVC pijpen zijn vervangen door nieuwe leidingen. Deze loodgieter denkt mee en geeft goede tips. Hij is ook erg pro-actief in het regelen van de offertes en het contact met de Zoofy organisatie. Dat laatste is erg fijn omdat Zoofy wel de nodige steken liet vallen bij het verhelpen van dit probleem.

De werkzaamheden zijn afgerond. Het resultaat is een sterke verbetering van het afvoeren van waswater. We zijn tevreden over de communicatie vooraf, tijdens de uitvoering, en achteraf.

Klus snel geklaard

Klus zeer efficient geklaard. Goede vragen vooraf het bezoek telefonisch gesteld. dat gaf al rust en vertrouwen bij me. Prettige en duidelijk ervaren vakman. Betalen loopt ook vlot en betrouwbaar. Deze vakman doet zeer regelmatig werk voor Zoofy zei hij. Eerlijk gezegd kende ik Zoofy nog niet. Maar dit is dus een aanrader!

Mike heb ik leren kennen als een goed en deskundig vakman. Een harde werker ook samen met collega(s). Tijdens de "klus" kwamen enkele onvoorziene problemen naar voren, die opgelost werden. Prettig was dat overleg altijd mogelijk was. Zelfs een stoepje werd naar mijn voorkeur gelegd. Naar grote tevredenheid. Met dank voor de goede adviezen en meedenken. Zeer aan te bevelen vakman.

Mike is kordaat en levert goed werk.

Mike is super vriendelijk, komt alle afspraken na en heeft de klus supersnel voltooid. De beste loodgieter op Zoofy.

Prima vakman! Was bovendien zeer snel klaar. Mike was zeer beleefd.

Prima vrolijke man die snel en efficiënt deed waarvoor we hem hadden ingehuurd, ook niet te beroerd was iets extra's te doen en ook goed tips gaf.

Snel ingepland. Vakkundig en snel gewerkt. Alles is goed verlopen en ik ben zeer tevreden.

Zoofy.nl 5 12 reviews

Vergelijkbare Loodgieters in de buurt

Pro image
JIG Bouw en Renovaties

1 reviews

"

Andere diensten voor je huis

balkon dicht maken badkamer meubel plaatsen per uur boom planten vaatwasser aansluiten ikea besta kast monteren garage isoleren krachtstroom aanleggen trap bekleden serre aanbouwen kabelgoot ikea keuken plaatsen gaskraan plaatsen badkamer stucen slimme oven installeren vloerverwarming pompschakelaar installeren
Boek direct een vakman