Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Dak- en Aannemersbedrijf Groenier

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 2 reviews

Dak- en Aannemersbedrijf Groenier
2
Reviews
1 jaar
Zoofy
Dakdekker

Rotterdam
2 klussen uitgevoerd
regenpijp monteren , pvc dakbedekking aanleggen , regenpijp monteren
1 jaar in bedrijf bij zoofy als Dakdekker

Over Dak- en Aannemersbedrijf Groenier dakdekker

Welkom bij Dak- en Aannemersbedrijf Groenier, dé expert op het gebied van dakdekker klussen in de regio Rotterdam. Inmiddels zijn we 1 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Dak- en Aannemersbedrijf Groenier zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. D Lees meer...

Reviews over Dak- en Aannemersbedrijf Groenier

Derk kwam voor een lekkend dak. De klus is geklaard, het probleem van het dak was groter dan enkel het lek en Derk heeft dit duidelijk gecommuniceerd. Ondanks de moeilijke situatie heeft Derk het lek gevonden en opgelost. Derk heeft ook helder uitgelegd wat het onderliggende probleem was met het dak en wat er moet gebeuren om dat structureel op te lossen.

Twee aardige leuke mannen verschenen! Was duidelijk dar ze verstand hadden van daken. Een tijdelijke oplossing voor nu en nadenkmogelijkheden voor de toekomst. Tevreden!

Zoofy.nl 5 2 reviews

Vergelijkbare Dakdekkers in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

internetpakket aansluiten stalen binnendeuren instapbad plaatsen fietsreparatie aan huis antislip op trap aanbrengen badkamer schilderen per uur klemmende deur verhelpen trapbekleding verwijderen water in kruipruimte marmeren vloer leggen lekkage schoorsteen wasmachine ombouw maken storing intergas bewegingssensor boomstronk verwijderen
Boek direct een vakman