ICT-Specialist Amsterdam

Voor een modem installatie, virus verwijdering en al jouw andere computer klussen. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze computerhulpen uit Amsterdam.

bijv. 'Modem installeren'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Computerhulp in Amsterdam

Via een website, mailtje of een andere manier is er een virus op je computer in Amsterdam gekomen. Dat is nogal vervelend omdat je computer en heel traag van wordt. Je wilt dat het virus goed van je computer verwijderd wordt zodat je er geen last meer van hebt. Daarom ga je op zoek naar een computerreparateur in Amsterdam. Met Zoofy hoef je dan niet meer verder te zoeken. In een paar klikken heb je een afspraak geregeld.

Alle klussen
Backup maken PC of Mac
12 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 996 ict-specialisten in jouw regio
Batterij laptop vervangen
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1031 ict-specialisten in jouw regio
Beveiligen PC of Mac
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 972 ict-specialisten in jouw regio
Computer of laptop laten repareren
156 keer aangevraagd
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 962 ict-specialisten in jouw regio
Computerscherm reparatie
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1029 ict-specialisten in jouw regio
Data recovery
Vanaf €59 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 924 ict-specialisten in jouw regio
Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Waar in Mokum komen de computerhulpen?

De computerreparateurs komen onder andere in de wijken: Bijlmer, Jordaan, Landlust, Oostelijk Havengebied, Holendrecht Reigerbos, Slotermeer, Osdorp, Geuzenveld, Middenmeer, Stadionbuurt, Museumkwartier, Betondorp, Sloterdijk, IJburg, Staatsliedenbuurt, Waterlandpleinbuurt, Tuindorp en Oostzaan, Centrum en in Volewijck. Het maakt niet uit waar in Amsterdam je woont, je wordt overal geholpen.

Sommige problemen wil je snel verholpen hebben. Het liefste heb je dan op dezelfde dag een monteur in huis die het regelt. Andere klussen kunnen wat langer wachten. Bij Zoofy maakt het niet uit wanneer jij wilt dat er een vakman bij je langskomt. Je geeft aan wat de monteur komt doen. Dat kan zijn een virus verwijderen, back-up maken van de computer, netwerkkabels trekken, data herstellen, het opschonen van je computer, het beveiligen van je computer, een wifithuisnetwerk aanleggen, installeren van apparaten of het repareren van je computer of laptop. Je kiest een dag en tijd waarop de monteur bij je langskomt. Geef je aan dat het om een spoedklus gaat, dan heb je in een minuut of 20 een bevestiging van de afspraak. Dan is er nog een ding wat we van jou willen weten. Dat zijn een aantal gegevens waaronder je adres. De computerhulp komt dan bij het juiste adres in Amsterdam aan.  Zoofy werkt samen met lokale vakmensen dat betekent dat je geen voorrijkosten hoeft te betalen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af