ICT-Specialist Utrecht

Voor een modem installatie, laptop beveiligen en al jouw andere computer klussen. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze computerhulpen uit Utrecht.

bijv. 'Modem installeren'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Waar in Utrecht word je geholpen?

De computerreparateurs komen onder andere in de wijken: Vleuten de Meern, Leidsche rijn, Noordwest, Noordoost, Zuidwest, Overvecht, Oost, West, Zuid en de Binnenstad. Waar je in Utrecht ook woont, overal staan er computermonteurs voor je klaar.

Geregeld zonder gedoe met Zoofy

Een afspraak maken is een fluitje van een cent. Er zijn een aantal dingen die je in moet vullen voordat je een afspraak hebt. In slechts vier stappen maak jij jouw boeking compleet voor een computerhulp in Utrecht.

Hoe maak je een afspraak

Dat begint met het selecteren van de klus. Het kan zijn dat je een computermonteur nodig hebt voor het repareren van je computer, het trekken van een netwerkkabel, een back-up maken, data herstellen, het verwijderen van een virus, beveiligen van je computer, installeren van apparaten(printer) of een wifithuisnetwerk aanleggen. Als je niet zeker bent van de klus dan kun je er ook voor kiezen om een computerreparateur per uur aan te klikken.

Snel geholpen

Omdat het kan zijn dat je snel geholpen moet worden is krijg je drie opties op het volgende scherm. Dit zijn spoed, morgen en later moment. In het geval van een spoedklus heb je in 20 minuten een bevestiging van de afspraak. Bij een later moment kan je een dag en tijd kiezen die jou het beste uitkomt. Het uurtarief van de computerhulp zie je staan op het moment dat je de afspraak maakt. Voorrijkosten worden niet gerekend omdat de computerhulp uit Utrecht komt. Wat je als laatste nog in moet vullen zijn een aantal gegevens. De monteur weet dan waar in Utrecht hij moet zijn.

Bekijk de top 3 beste ict-specialisten in Utrecht

5/5 - 3 reviews

Amperia Sonny van den Berg ict specialist

5/5 - 3 reviews

Utrecht
3 klussen uitgevoerd
Klus is geklaard, de kabel is naar behoren opgeleverd. Sonny was wel wat laat en er was wat onduidelijk over de afgesproken tijd. Hij bood zijn excuses aan dat hij enige uren later was dan het tijdslot wat door Zoofy aan mij was gecommuniceerd.

Boek een ict specialist

5/5 - 3 reviews

MA installatietechniek Mohamed el Atmani ict specialist

5/5 - 3 reviews

Utrecht
3 klussen uitgevoerd
Uitstekend

Boek een ict specialist

5/5 - 1 reviews

AATech10M Peter Beenke ict specialist

5/5 - 1 reviews

Utrecht
1 klussen uitgevoerd
backup , data recovery , netwerkkabel
Goede communicatie. Werkt heel zorgvuldig en heeft kennis van zaken. Aanrader!

Boek een ict specialist

Computerhulp uit Utrecht

Als jij thuis in Utrecht op internet bezig bent, wil je geen last hebben van een trage verbinding. Een nieuw wifinetwerk kan die snelheid verbeteren. Je hebt wel veel apparaten die verbonden zijn met het netwerk. Wat je wilt hebben is een wifinetwerk dat die hoeveelheid aankan. Om je dan goed te laten adviseren kun je via Zoofy een computerhulp inschakelen.

Alle klussen
Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af