Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

SIM Elektrotechniek

TOP PRO BADGE TOP PRO

4.96/5 - 25 reviews

SIM Elektrotechniek
25
Reviews
4 years
Zoofy
Electrician

Electrician

Smart home installation

Amsterdam
25 jobs done
install electric underfloor heating , 400-volt power connection , fuse box
4 years at Zoofy as Electrician, Smart home installation

About SIM Elektrotechniek electrician

Welkom bij SIM Elektrotechniek, dé expert op het gebied van electrician klussen in de regio Amsterdam. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij SIM Elektrotechniek zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. SIM Elektrotechniek staat v Show more...

Reviews over SIM Elektrotechniek

Hij werkte snel en netjes

de klus is geklaard en alles functioneerd prima. mijn ervaring met Mohamed is geweldig en een enorm symphatieke man en een goede vak man zijn collega was ook zeer sympathiek en een vakman. bij een volgende klus zal ik zeker weer een beroep op hem doen. met viendelijke groet A.W. de Boer.

De klus is helemaal gedaan. Ik ben erg tevreden. Hij heeft goede tips gegeven.

De klus is niet geklaard omdat het product stuk bleek te zijn,meneer heeft veel ervaring dat merk je , aardige en oprechte meneer

Goed overleg en vakkundig uitgevoerd

great job installing and fixing two light fixtures. nice guy.

Hadden op zaterdag stroomstoring en schroeilucht in het café, na een berichtje op Zoofy werden we gelukkig gelijk gebeld door Mohamed Boumeshouli en hij was er heel snel. Hij was erg aardig en heeft ons fantastisch geholpen!! De rekening viel ook heel erg mee. Zijn zeer tevreden over Mohamed en Zoofy, heel erg bedankt!!

Hij heeft deskundig, rustig en zo goed mogelijk mijn probleem opgelost!

IR paneel ophangen aan het plafond is prima verlopen. Erg aardige man.

ja, de vakman voldeed aan de verwachtingen! Aardige man bovendien.

Mohamad came in and was able to execute the job well to completion within 20 minutes.

Mohamed Boumeshouli begrijpt zijn vak heel goed en heeft de klus ook snel geklaard. Hij is ook heel vriendelijk. Ik zou Mohamed aan een ieder kunnen en willen aanraden. Hij is perfect, en bedankt Mohamed dat ik mijn kleren weer kan wassen. Als ik je een 10 had kunnen geven had ik dat gedaan??

Mohamed heeft de intercom snel gerepareerd en ook een tip gegeven om een structurele verbetering aan te brengen. Mohamed is daarnaast heel vriendelijk en prettig in de omgang!

Mohamed is een topper! Professioneel, heel veel ervaring, vriendelijk, op tijd, werkt snel, leuk gesprek en goede service. Ja, ik raad hem zeker aan!

Mohamed is heel vriendelijk en heel vakkundig, heeft alle lampen strak opgehangen, het stopcontact in de badkamer gemaakt en het gasfornuis weer aan de praat gekregen. Heel blij met het eindresultaat!

Mohamed was kind, patient and professional. He brought two large duffel bags filled with heavy tools in order to make a proper diagnosis and repair. I hope the next time I need an electrician he is available. Also the fella I spoke with on the phone at Zoofy (whose name I forgot to ask for) was very helpful and responsive. Even though I am a new customer, I asked for service on a saturday as quickly as possible. I got more than I expected!! I will certainly use your services again and recommend you to others. Susan.

Mohammed is vriendelijk, duidelijk en kent zijn vak. Top!

Prettige communicatie. Snel en deskundig het probleem verholpen!

Prima gegaan. Aardige, vakkundige man, die het werk snel gedaan had.

prima werk en prettige man

Probleem voor nu iig verholpen met goed advies voor wat ik zelf nog kan nakijken en verbeteren. Buiten(beveilivings) verlichting brand dus weer in deze donkere dagen!

Snelle reactie, keurig op tijd conform afspraak. Vriendelijk, professioneel én snel geholpen. Vakman! Dank.

Vriendelijke man met verstand van zaken. De stroomstoring was snel verholpen, denkt ook mee aan oplossingen. Netjes, professioneel en duidelijk.

Vriendelijke man, hij was op tijd, legde alles duidelijk uit, ik wil hem graag aanbevelen aan andere klanten. Hij is echt een aanrader!

Zeer deskundig. Snel het probleem opgelost. Vriendelijke electricien.

Zoofy.nl 4.96 25 reviews

Vergelijkbare Electricians in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

painting kitchen cabinets connect a stove underfloor heating installation overflow valve replacement epoxy flooring install bath mixer plastering repair broken stucco tv mount install tap install roofing per hour connect american fridge mice window fitting per hour install a built-in bath tap
Book a professional