51
Reviews
5 years
Zoofy
Handyman
Carpenter
Plumber

4.92/5 - 51 reviews

TOP PRO

Contratrend

TOP PRO

4.92/5 - 51 reviews

Handyman
Carpenter
Plumber
Almere
51 jobs done
5 years at Zoofy as Handyman, Carpenter and Plumber

About Contratrend plumber

Welkom bij Contratrend, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Almere. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Contratrend zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Contratrend staat voor je klaar om elke plumber kl Show more...

Reviews over Contratrend

[lukt niet om hem een cijfer te geven, ik neem aan dat een 5 het meest positieve is, dan geef ik hem dat] Vriendelijk en vindingrijk, alles is gelukt, ben heel tevreden!

Net resultaat, prima geholpen, helaas was het wel meer (uitzoek)werk dN gedacht, en daarom ook duurder geworden. Maar ... zeer tevreden met het resultaat. Zie hem graag terug voor andere klussen

De klus is prima gedaan.

Klus geklaard. Zeer tevreden. 20 minuten te laat maar geen probleem. Gaf ook goede tips. Vakman.

De klus is geklaard en ook snel.

Perfect werk afgeleverd!! Onze natuursteen spoelbak ziet er na een kit- en schuur beurt weer uit als nieuw. Heel blij mee!!

Geweldig! Hij was echt oplossing gericht, en heeft ook super werk gedaan. Ik ben heel erg blij met de resultaat. En ook een heel aardige vent.

Klus geklaard. Zeer tevreden. 20 minuten te laat maar geen probleem. Gaf ook goede tips. Vakman.

Zoofy.nl
4.92

51 reviews

Vergelijkbare Handymen in de buurt

"
Book a professional