Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Computerhulp in Zwolle gezocht

Na een heerlijke vakantie ben je weer thuis in Zwolle. Je hebt een hoop foto’s op je laptop gezet tijdens de vakantie. Eenmaal thuis wil je die foto’s opzoeken en gebruiken voor een fotoalbum. Tot je verbazing en schrik kun je die foto’s nergens meer vinden. Je zoekt in alle mappen van je laptop of ze toch nog ergens zijn. Na de schrik hoop je dat een computerhulp de foto’s kan terughalen. Via Zoofy regel je dan snel een computerhulp.

Alle klussen
Backup maken PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 396 computerreparateurs bij jou in de buurt
Beveiligen PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 393 computerreparateurs bij jou in de buurt
Computer of laptop laten repareren
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 371 computerreparateurs bij jou in de buurt
Data recovery
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 388 computerreparateurs bij jou in de buurt
Modem installeren
96 keer aangevraagd
Vanaf €60 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 404 computerreparateurs bij jou in de buurt
Netwerkkabels trekken
156 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 389 computerreparateurs bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in Zwolle komen de computerreparateurs?

De computerhulpen komen je helpen in de wijken: Stadshaven, Ittersum, Schelle, Aalanden, Assendorp, Diezerpoort, Holtenbroek, Wipstrik, Westenholte, Berkum, Binnenstad, Kamperpoort- Veerallee, Marsweteringlanden, Vechtlanden, Soestweteringlanden en Poort van Zwolle. Het maakt niet uit waar in Zwolle je woont, overal word je door de monteurs geholpen.Een computermonteur kun je vragen voor veel verschillende klussen die met een computer of netwerk te maken hebben. denk dan aan klussen zoals: het aansluiten en installeren van een printer, een back-up maken van je computer, het herstellen van data, het repareren van de computer of laptop, opschonen van de pc of Mac, een virus van de computer verwijderen, het beveiligen van je computer, het trekken van netwerkkabels of het aanleggen van een wifithuisnetwerk. Een aantal van deze klussen moeten kunnen niet langer wachten voor ze opgelost worden. Voor die klussen kun je dan aangeven dat het spoedklussen zijn. Je krijgt dan in 20 minuten een afspraakbevestiging en vandaag nog een monteur voor de deur. Voor klussen die morgen of op een ander moment kunnen krijg je de optie om een dag en tijd te kiezen, op die dag en tijd komt de computerhulp langs. Het laatste wat je invult zijn je gegevens, dan komt de monteur bij het juiste adres aan in Zwolle. De computerhulp komt uit Zwolle of de omgeving. Heeft voor jou als voordeel dat je geen voorrijkosten hoeft te betalen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af