Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Computerhulp Tilburg

In het Brabantse Tilburg woon je in een leuk huis. Je hebt veel apparaten die met het internet verbonden zijn. Als gevolg daarvan is het internet niet heel snel meer. Omdat er niet goed uitkomt wat voor wifinetwerk je het beste aan kan laten leggen zoek je iemand die er verstand van heeft. Via Zoofy heb je dan in een paar minuten een afspraak gemaakt.

Alle klussen
Backup maken PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 396 computerreparateurs bij jou in de buurt
Beveiligen PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 393 computerreparateurs bij jou in de buurt
Computer of laptop laten repareren
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 371 computerreparateurs bij jou in de buurt
Data recovery
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 388 computerreparateurs bij jou in de buurt
Modem installeren
96 keer aangevraagd
Vanaf €60 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 404 computerreparateurs bij jou in de buurt
Netwerkkabels trekken
156 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 389 computerreparateurs bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in Tilburg word je geholpen?

De computerhulpen komen je helpen in de wijken: Het Zand, Berkel Enschot, Heikant, Udenhout, Groenewoud, Stokhasselt, Groeseind Hoefstraat, De Hasselt, Binnenstad, Oerle, De Reit, Leeuwerik, De Blaak, Huibeven, Wandelbos Noord, Hoogvenne, Korvel, Loven Bestend, Tuindorp de Kievit, Het Goirke en Noordhoek. Of je nu een voetbalfan bent of niet, je wordt in alle wijken van Tilburg geholpen.Je kan een computerhulp voor verschillende klussen vragen. Bijvoorbeeld voor een klus als: het repareren van je computer of laptop, een wifinetwerk aanleggen, netwerkkabels trekken, het opschonen van je laptop of computer, een virus van je pc verwijderen, back-up maken van je Mac of pc, het beveiligen van de computer of het installeren van een apparaat zoals een printer. Een aantal van de hiervoor genoemde klussen, zijn klussen die niet lang moeten wachten. Voor die klussen kan je dan met spoed een computermonteur inschakelen. Als je een klus hebt die wel langer kan wachten dan kun je een datum en tijd kiezen waarop de monteur bij jou in Tilburg langskomt. Op het moment dat je kiest welke prioriteit je klus heeft, zie je ook het uurtarief staan. Het enige wat je nog moet doen om de afspraak definitief te maken, is het achterlaten van je gegevens. Dan weet de monteur waar in Tilburg hij moet zijn. De computerhulpen die bij Zoofy zijn aangesloten, zijn lokale vakmensen. Daarom hoef jij geen voorrijkosten te betalen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af