Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Computerhulp in Enschede gezocht

Het was tijd voor een nieuwe computer, die heb je dan ook in je woonplaats Enschede gekocht. Omdat deze computer het de komende jaren wel vol moet houden, wil je wel dat die computer beveiligd is. Als je op internet gaat kijken word je niet goed van de vele opties die je dan krijgt. Op Zoofy.nl vind je dan een computerhulp die dat snel voor je regelt.

Alle klussen
Backup maken PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 396 computerreparateurs bij jou in de buurt
Beveiligen PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 393 computerreparateurs bij jou in de buurt
Computer of laptop laten repareren
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 371 computerreparateurs bij jou in de buurt
Data recovery
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 388 computerreparateurs bij jou in de buurt
Modem installeren
96 keer aangevraagd
Vanaf €60 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 404 computerreparateurs bij jou in de buurt
Netwerkkabels trekken
156 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 389 computerreparateurs bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in Enschede komen de computerreparateurs?

De computermonteurs komen onder andere in de wijken: Enschede-Zuid, Binnensingelgebied, Boswinkel-Stadsveld, Enschede-Noord, Hogeland-Velve, Glanerbrug, Landelijk gebied, Kernen, Twekkelerveld en Ribbelt-Stokhorst. Overal in Enschede word je geholpen door de computerhulpen.Het maken van een afspraak met een computerhulp kost je niet meer dan een paar minuten. Een computerhulp is in te schakelen voor klussen zoals: het opschonen van de pc of Mac, het verwijderen van een virus, een back-up maken van de computer, het trekken van een netwerkkabel, een wifithuisnetwerk aanleggen, data recovery, installeren van appratuur en printers, repareren van de computer of laptop en om het beveiligen van pc of Mac. Voor een aantal van deze klussen geldt dat je niet te lang moet wachten om een computerreparateur in te schakelen. Liever vandaag nog een dan morgen. Voor die klussen vind je op de website een spoed optie. Je hebt dan in 20 minuten een bevestiging van de afspraak, die dag komt er dan ook nog iemand langs. Heb je een klus die langer kan wachten, dan kan je een dag en tijd kiezen waarop de computermonteur langskomt. Er is dan nog een ding wat je in moet vullen en dat zijn je gegevens. De monteur moet wel weten waar in Enschede hij moet zijn. De monteur komt uit Enschede of de omgeving. Dat betekent voor jou dat je geen voorrijkosten hoeft te betalen.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af