Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Computerreparatie Den Bosch

Een dagje thuis werken in Den Bosch wordt al snel vervelend als je computer crasht. Net nu je bezig was met een belangrijk document. Je wilt vandaag wel wat kunnen werken dus wil je met spoed iemand hebben die je computer weer werkend krijgt. Een monteur voor je computer heb je snel geregeld via Zoofy.

Alle klussen
Backup maken PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 396 computerreparateurs bij jou in de buurt
Beveiligen PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 393 computerreparateurs bij jou in de buurt
Computer of laptop laten repareren
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 371 computerreparateurs bij jou in de buurt
Data recovery
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 388 computerreparateurs bij jou in de buurt
Modem installeren
96 keer aangevraagd
Vanaf €60 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 404 computerreparateurs bij jou in de buurt
Netwerkkabels trekken
156 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 389 computerreparateurs bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar komt de Bossche computerhulp?

In alle wijken van Den Bosch word je geholpen, onder andere in: Zuidoost, Binnenstad, Graafsepoort, Muntel/Vliert, Empel, Noord, Maaspoort, West, Engelen, Rosmalen-Zuid, Rosmalen-Noord, De Groote Wielen, Nuland en Vinkel.Een computerreparateur is voor meerder klussen inzetbaar. Daarom kun jij ook een klus selecteren waar de monteur voor komt. Dat kan zijn voor het herstellen van data, Het maken van een back-up, het opschonen van een pc, netwerkkabels trekken, een wifithuisnetwerk aanleggen, een virus verwijderen, het installeren van apparaten zoals een printer, het beveiligen van je laptop of pc en voor het repareren van je computer of laptop. Staat je klus er niet bij, dan kan je kiezen voor computerreparatie per uur. Nadat je de klus hebt gekozen kier je hoe snel de klus moet gebeuren. Is het een spoedklus of niet. Heb je vandaag een monteur nodig dan kies je voor spoed en heb je in 20 minuten een afspraakbevestiging in je mail. Als de klus langer kan wachten kies je een datum en een tijd waarop jij kan. Op de afgesproken dag en tijd komt de reparateur bij jou in Den Bosch langs. Het laatste wat je invult zijn je gegevens. De monteur weet dan ook waar in Den Bosch hij moet zijn. Bij Zoofy betaal je geen voorrijkosten omdat we werken met lokale computerhulpen. Dat scheelt jou weer een paar tientjes. Het uurtarief van de monteur zie je staan als je de afspraak maakt.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af