Computer reparateur gezocht?
7 recensies

De enige site in Nederland waar je online je computer reparateur bestelt

bijv. 'Modem installeren'
Computer reparateur gezocht?
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Computerreparatie

Tegenwoordig een bekend probleem. Je bent net lekker aan het werken op je computer of laptop en ineens doet de laptop het niet meer. Als je zelf dan niet de kennis hebt om het op te lossen kun je via Zoofy een computerexpert inschakelijken voor de reparatie.

Populaire Computerreparateur klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Computerreparateurs van Zoofy

De Computerreparateurs van Zoofy werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 7 recensies

Marisca uit Amsterdam
donderdag 13 december 2018, Installeren printer en apparatuur

Top! Kan niet beter!

Maaike uit Amsterdam
woensdag 17 oktober 2018, Netwerkkabels trekken

Duidelijke afspraken, vriendelijk geholpen, prima klus.

De Computerreparateurs van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Computerreparateur klussen op een rijtje

Onze computerhulpen

Doordat de computer steeds meer invloed krijgt in het dagelijks leven. En niet iedereen weet wat hij of zij kan doen bij problemen zijn er computerhulpen gekomen. Zo hoef je niet als er iets is met je huidige laptop of computer een nieuwe te kopen. 

Met de opleiding eerste monteur elektrotechniek kom je een heel eind. Deze opleiding is er in niveau drie en vier. Om dit vak goed te kunnen moet je verstand hebben van computers en de systemen. Je kan ook computerhulp worden zonder opleiding. Dan heb je vaak verstand van zaken door de ervaring die je hebt opgedaan. 

Een computerreparateur zorgt ervoor dat je internet goed werkt en de computerhulp kan ook een netwerkkabel trekken. Andere werkzaamheden zijn: beveiligen van een computer, het terughalen van foto’s. Het installeren van een printer en andere apparatuur, back up maken, virus verwijderen van je pc of laptop of het opschonen van je computer. En repareren van je computer of laptop indien mogelijk. 

Een zzp-computermonteur vraagt al snel rond de 60 euro per uur zonder de btw. Voor sommige klussen hanteren ze ook wel eens een meterpijs. Denk daarbij aan het trekken van netwerkkabels.

Bij Zoofy hebben we een groot bestand aan computermonteurs. Minder dan drie sterren vind je niet op onze website. Zo ben je verzekerd dat er een computermonteur aan de deur verschijnt die weet wat die moet doen. 

Doordat we bij Zoofy veel computerhulpen hebben is er altijd wel een bij jou in de buurt. De computerhulp kan het probleem dan snel achterhalen en oplossen. Zo kan je snel weer door.  Onze computerhulpen zitten onder andere in Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.