Computer reparateur gezocht?
213 recensies

De enige site in Nederland waar je online je computer reparateur bestelt

bijv. 'Modem installeren'
Computer reparateur gezocht?
Geen voorrijkosten

Geen voorrijkosten

Er komen alleen lokale vakmannen bij je langs.

Alleen de beste vakmensen

Alleen de beste vakmensen

Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Computerreparatie

Tegenwoordig een bekend probleem. Je bent net lekker aan het werken op je computer of laptop en ineens doet de laptop het niet meer. Als je zelf dan niet de kennis hebt om het op te lossen kun je via Zoofy een computerexpert inschakelijken voor de reparatie.

Populaire Computerreparateur klussen Toon alle klussen

Recensies van klanten over de Computerreparateurs van Zoofy

De Computerreparateurs van Zoofy werden beoordeeld als 4,7 van 5 sterren met meer dan 213 recensies

Een klant
maandag 21 januari 2019

Mario heeft klus geklaard, werkt heel nauwkeurigen en ik ben erg blij met de eindresultaat. Mario en team van zoofy Dank jullie wel voor jullie hulp.

Een klant
zaterdag 19 januari 2019

Prima!

Een klant
vrijdag 18 januari 2019

alles top gemaakt. keurig op tijd. zeer vriendelijk.

Een klant
donderdag 17 januari 2019

De vakman leverde goed werk

Een klant
woensdag 16 januari 2019

Ik ben tevreden met Mario`s werk. Hij was keurig op tijd en heeft goed werk geleverd.

Een klant
zondag 13 januari 2019

Prima gedaan

De Computerreparateurs van Zoofy zijn hier aan het werk

Bij Zoofy staan de volgende vakmensen voor je klaar!

Alle Computerreparateur klussen op een rijtje

Onze computerhulpen

Doordat de computer steeds meer invloed krijgt in het dagelijks leven. En niet iedereen weet wat hij of zij kan doen bij problemen zijn er computerhulpen gekomen. Zo hoef je niet als er iets is met je huidige laptop of computer een nieuwe te kopen. 

Met de opleiding eerste monteur elektrotechniek kom je een heel eind. Deze opleiding is er in niveau drie en vier. Om dit vak goed te kunnen moet je verstand hebben van computers en de systemen. Je kan ook computerhulp worden zonder opleiding. Dan heb je vaak verstand van zaken door de ervaring die je hebt opgedaan. 

Een computerreparateur zorgt ervoor dat je internet goed werkt en de computerhulp kan ook een netwerkkabel trekken. Andere werkzaamheden zijn: beveiligen van een computer, het terughalen van foto’s. Het installeren van een printer en andere apparatuur, back up maken, virus verwijderen van je pc of laptop of het opschonen van je computer. En repareren van je computer of laptop indien mogelijk. 

Een zzp-computermonteur vraagt al snel rond de 60 euro per uur zonder de btw. Voor sommige klussen hanteren ze ook wel eens een meterpijs. Denk daarbij aan het trekken van netwerkkabels.

Bij Zoofy hebben we een groot bestand aan computermonteurs. Minder dan drie sterren vind je niet op onze website. Zo ben je verzekerd dat er een computermonteur aan de deur verschijnt die weet wat die moet doen. 

Doordat we bij Zoofy veel computerhulpen hebben is er altijd wel een bij jou in de buurt. De computerhulp kan het probleem dan snel achterhalen en oplossen. Zo kan je snel weer door.  Onze computerhulpen zitten onder andere in Amsterdam, Apeldoorn, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.