Hulp nodig met inboeken? Bel 020-2134422

Zoek hier je klusje

Kemra Engineering

TOP PRO BADGE TOP PRO

4,93/5 - 14 reviews

Kemra Engineering
14
Reviews
5 jaar
Zoofy
Elektricien

Rotterdam
14 klussen uitgevoerd
badkamer spiegel met verlichting monteren , elektrisch apparaat , aardlekschakelaar
5 jaar in bedrijf bij zoofy als Elektricien

Over Kemra Engineering elektricien

Welkom bij Kemra Engineering, dé expert op het gebied van elektricien klussen in de regio Rotterdam. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Kemra Engineering zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Kemra Engineering staat voor je Lees meer...

Reviews over Kemra Engineering

Klus is goed gedaan ,alleen we hadden een afspraak voor dinsdagochtend en werd maandagmiddag gebeld dat het alleen vandaag kon.

Alles is gelukt. Prima service van een sympathieke vakman!

De klus is geklaard ben zeer tevreden over eind resultaat werkt nauwkeurig prima!!

Helemaal tevreden!

Het was Anand die kwam, niet Jack. Anand is goed, deskundig en prettig. Probleem goed opgelost

Ik meen dat hij niet Jack, maar Rob of Ron heet. In ieder geval ben ik zeeeer tevreden. Het werk werd snel en professioneel verricht !!! Prima.

Ja, alles in orde

Jack was er zelf niet, maar heeft een collega gestuurd. Er was initieel wat verwarring over wat er precies nodig was, en daardoor moest een andere collega op zaterdag terug komen. Anand heeft de opdracht uiteindelijk vakkundig opgelost. En ondanks het aantal ritjes vanuit Rotterdam naar Den Haag, en het bezoek op zaterdag, heb ik uiteindelijk alleen het oorspronkelijk bedrag betaald. Mijn complimenten voor deze flexibiliteit.

Na overleg en zijn uitleg aan het werk gegaan. Perfect gegaan

Prima gozer en met geduld mooi opgelost!

Prima vakman, goed opgelost !

Top, hij was voor de afgesproken tijd aanwezig. Binnen een kwartier was het klaar

Vrij snel na het aanmelden van de klus belde Jack,het kon misschien nog die middag, top! Helaas niet ,de volgende dag stond er iemand voor de deur in trainingspak,de boor was tekort, ga ik effe halen. Niet meer gezien die dag . Volgende dag Jack zelf, in no time een stopcontact gemonteerd ,gat in de bekisting geboord,helaas niet schuin,nu kan er water doorheen,de meterkast aangesloten. Alles werkt,stopcontact zit alleen niet op 30 cm van de grond,wat voorschrift is ivm opspattend water,.

We zijn super tevreden! Volgende keer doen we het weer zo

Zoofy.nl 4.93 14 reviews

Vergelijkbare Elektriciens in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

wc verstopping slot vervangen kamer behangen buitendeur schilderen toetsenbord vervangen meubels stofferen schetsontwerp groepenkast slimme schakelaar installeren ondervloer leggen warmtepomp installatie schakelaar per uur storing atag infrezen gras inzaaien
Boek direct een vakman