promo-main

Trappen renoveren in Arnhem

Er zijn 6 vakmannen actief in Arnhem. Onze traprenovatie vakmannen hebben een gemiddelde score van 4.5.

Traprenovatie kosten in Arnhem.

promo Gem. € 52 per uur

De prijs voor het renoveren van trappen in Arnhem is gebaseerd op prijzen van 6 timmermannen in de buurt.

insurance

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is. Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

explanation-img
explanation-img
explanation-img
explanation-img
Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag Professionals in de buurt zien jouw aanvraag Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie
explanation-block Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag
explanation-block Professionals in de buurt zien jouw aanvraag
explanation-block Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken
explanation-block Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie

Een timmerman nodig? 6 zijn beschikbaar voor het renoveren van trappen in Arnhem.

promo

Marco

timmerman
star star star star star
4,5/5 - 2 reviews
card Arnhem key 12 klussen uitgevoerd
tools traprenovatie, binnenwand plaatsen, brievenbus plaatsen, carport bouwen

Beste, graag stel ik me even aan je voor. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers maar ik ben gespecialiseerd in timmermansklussen. Mijn motto: als het goed moet gebeuren dan bel je ons. Mijn klussen doe ik veelal rond Arnhem en de ruime omgeving. Lees vooral mijn vele positieve reviews van 12 tevreden klanten die je voor zijn gegaan. Neem dus zeker contact op voor een afspraak!

star star star star star

Ik ben zeer tevreden

promo

Toon

timmerman
star star star star star
4/5 - 18 reviews
card Arnhem key 37 klussen uitgevoerd
tools traprenovatie, carport bouwen, houten vloer schuren, schutting plaatsen

Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met het uitvoeren van klussen. Mijn passie ligt bij trappen renoveren, radiatorombouw maken en brievenbussen plaatsen. Ik ben actief in de omgeving van Arnhem maar vindt het niet erg om iets verder te moeten voor een mooie opdracht. Dankzij mijn ervaring en kunde in o.a. Trappen renoveren, radiatorombouw maken en brievenbussen plaatsen kan ik de klussen vaak tegen een scherpe prijs aanbieden.

star star star star star

Iets paste niet en moest aangepast worden. Een flinke klus. Maar Toon ging onverdroten voort! En met resultaat, alles past en werkt naar behoren.

promo

Erik

timmerman
star star star star star
4,7/5 - 34 reviews
card Arnhem key 61 klussen uitgevoerd
tools traprenovatie, binnenwand plaatsen, brievenbus plaatsen, carport bouwen

Als timmerman ben ik al meerdere jaren actief in dit vakgebied, ook voor de nodige verbouwingen. Maatwerk, vakmanschap en creativiteit passen bij mij en ik hou evan een persoonlijke en directe manier van werken. Wij voeren klussen uit voor particulieren en bedrijven in de omgeving Arnhem. Wij zijn er voor iedereen en onze 61 klanten zijn dan ook heel divers. Neem dus zeker contact op voor een afspraak!

star star star star star

Uitstekende ervaring, Erik was keurig op tijd aanwezig en heeft onze nieuwe tv aan de muur gemonteerd. Snel en netjes gewerkt.

promo

Otto

timmerman
star star star star star
4,3/5 - 3 reviews
card Arnhem key 11 klussen uitgevoerd
tools traprenovatie, kozijn plaatsen, ombouw koof maken, overkapping maken

Ik stel me graag even voor. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers maar ik ben gespecialiseerd in timmermansklussen. Mijn motto is ons werk van vandaag is ons visitekaartje voor morgen. Actief in Arnhem en in de ruime buurt. Enkele werkzaamheden waar ik in gespecialiseerd ben: binnenwanden plaatsen, trappen renoveren en trappen plaatsen.

star star star star star

promo

Mark

timmerman
star star star star star
5/5 - 1 reviews
card Arnhem key 2 klussen uitgevoerd
tools traprenovatie, carport bouwen, houten vloer schuren, overkapping maken

Ik ben een enthousiaste vakbekwame timmerman. Werkzaam in de buurt van Arnhem maar buiten de regio eventueel ook mogelijk. Wat doe ik zoal voor jouw? schuifdeuren maken, binnenwanden plaatsen, deurdrangers plaatsen

star star star star star

Deze vakman/ Mark, heeft zijn werk keurig gedaan in een redelijke tijd en hij heeft het afval netjes afgevoerd. Hij is klantvriendelijk, secuur en betrouwbaar. Bovendien geeft hij nog wat deskundige uitleg bij zijn werkzaamheden! Het verwijderen van de dode boom geeft nu een mooie open en verzorgde blik. Een dikke 10 voor zijn werk en presentatie! Mevrouw T van de Laar

promo

Dawid

timmerman
star star star star star
4,3/5 - 28 reviews
card Arnhem key 86 klussen uitgevoerd
tools traprenovatie, binnenwand plaatsen, brievenbus plaatsen, carport bouwen

Als timmerman ben ik al meerdere jaren actief in dit vakgebied, ook voor de nodige verbouwingen. Met oog voor detail verlies ik het belang van de opdrachtgever nimmer uit het oog. Ik ben actief in de omgeving Arnhem op het gebied van timmerman voor particulieren en bedrijven. Ik bied ondermeer de volgende diensten: kapstokken maken, stalen deuren monteren en radiatorombouw maken.

star star star star star

Wat kost een traprenovatie in Arnhem?

Het renoveren van trappen kost gemiddeld 52 EUR in Arnhem

Waarom Zoofy?

Why0 Onze vakmensen scoren gemiddeld een 9,2 Why1 100% klusgarantie Why2 Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro Why3 Er zijn vandaag 88 klusaanvragen. Why4 Ruim 200.000 mensen gingen je voor.