promo-main

Trappen renoveren in Arnhem

Er zijn 6 vakmannen actief in Arnhem. Onze traprenovatie vakmannen hebben een gemiddelde score van 4.5.

Traprenovatie kosten in Arnhem.

promo Gem. € 52 per uur

De prijs voor het renoveren van trappen in Arnhem is gebaseerd op prijzen van 6 timmermannen in de buurt.

insurance

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is. Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

explanation-img
explanation-img
explanation-img
explanation-img
Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag Professionals in de buurt zien jouw aanvraag Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie
explanation-block Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag
explanation-block Professionals in de buurt zien jouw aanvraag
explanation-block Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken
explanation-block Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie

Een timmerman nodig? 6 zijn beschikbaar voor het renoveren van trappen in Arnhem.

promo

Marco

timmerman
star star star star star
4,5/5 - 2 reviews
card Arnhem key 12 klussen uitgevoerd
tools traprenovatie, binnenwand plaatsen, brievenbus plaatsen, carport bouwen

Als timmerman heb ik al jarenlange ervaring. Ik wil mijn diensten graag aanbieden via Zoofy. Mijn uitgangspunt is: de klant tevreden ik tevreden en ik hoop je daarom binnenkort als klant te mogen ontmoeten. In Arnhem oefen ik mijn activiteiten uit en mijn klussen tot een goed einde breng. Ik heb me toegelegd op: trappen renoveren, carports bouwen, deurdrangers plaatsen, enz.

star star star star star

Ik ben zeer tevreden

promo

Otto

timmerman
star star star star star
4,3/5 - 3 reviews
card Arnhem key 11 klussen uitgevoerd
tools traprenovatie, kozijn plaatsen, ombouw koof maken, overkapping maken

Hoi, je bent op zoek naar een timmermansklussen? Maak gebruik van mijn diensten! Ik kom naar je toe met veel ervaring. Mijn werkgebied is de hele regio rond Arnhem, maar vindt het niet erg om iets verder te moeten voor een mooie opdracht. Een greep uit de klussen die ik uitvoer: brievenbussen plaatsen, timmerwerk en overkappingen maken.

star star star star star

promo

Toon

timmerman
star star star star star
4/5 - 18 reviews
card Arnhem key 37 klussen uitgevoerd
tools traprenovatie, carport bouwen, houten vloer schuren, schutting plaatsen

Ik denk graag met je mee over timmermansklussen. Mijn klussen doe ik veelal rond Arnhem en de ruime omgeving. Onze uitstekende reputatie en 37 tevreden klanten bewijzen ons vakmanschap, ons aandacht voor detail en onze eerlijkheid. Vraag gerust naar onze lijst met referenties.

star star star star star

Iets paste niet en moest aangepast worden. Een flinke klus. Maar Toon ging onverdroten voort! En met resultaat, alles past en werkt naar behoren.

promo

Erik

timmerman
star star star star star
4,7/5 - 34 reviews
card Arnhem key 61 klussen uitgevoerd
tools traprenovatie, binnenwand plaatsen, brievenbus plaatsen, carport bouwen

Als timmerman ben ik jouw vakman aan huis. Met oog voor detail verlies ik het belang van de opdrachtgever nimmer uit het oog. Werkzaam in de regio Arnhem maar verder eventueel ook mogelijk. Ik voer verschillende werkzaamheden uit zoals: overkappingen maken, deuren afhangen en timmerwerk per uur.

star star star star star

Uitstekende ervaring, Erik was keurig op tijd aanwezig en heeft onze nieuwe tv aan de muur gemonteerd. Snel en netjes gewerkt.

promo

Dawid

timmerman
star star star star star
4,3/5 - 28 reviews
card Arnhem key 86 klussen uitgevoerd
tools traprenovatie, binnenwand plaatsen, brievenbus plaatsen, carport bouwen

Welkom, ben je op zoek naar een timmerman? Aarzel niet om me te contacteren als je met kluswerk zit (zowel grote als kleine) waar je zelf niet meer aan toekomt. Mijn filosofie is dat alles te maken is en voor ieder probleem een oplossing te vinden is. Dit in goed overleg met jouw. Onze expertise zit in het uitvoeren van timmermansklussen in de regio Arnhem. Onze werkzaamheden bestaan uit: plafonds plaatsen, houtrot behandelen, meubels repareren enz.

star star star star star

promo

Mark

timmerman
star star star star star
5/5 - 1 reviews
card Arnhem key 2 klussen uitgevoerd
tools traprenovatie, carport bouwen, houten vloer schuren, overkapping maken

Welkom, zoek je een timmerman? Twijfel niet om me te contacteren als je met kluswerk zit waar je zelf niet meer aan toekomt. Denkend vanuit het concept dat alles te maken is en voor ieder probleem een oplossing te vinden is. Dit in overleg met jouw. Ik kom naar je toe met veel ervaring, altijd snel en met een persoonlijk aanpak. Mijn werkgebied is de hele regio rond Arnhem, maar vindt het niet erg om iets verder te moeten. Ik ben gespecialiseerd in: carports bouwen, overkappingen maken, radiatorombouw maken, enz.

star star star star star

Deze vakman/ Mark, heeft zijn werk keurig gedaan in een redelijke tijd en hij heeft het afval netjes afgevoerd. Hij is klantvriendelijk, secuur en betrouwbaar. Bovendien geeft hij nog wat deskundige uitleg bij zijn werkzaamheden! Het verwijderen van de dode boom geeft nu een mooie open en verzorgde blik. Een dikke 10 voor zijn werk en presentatie! Mevrouw T van de Laar

Wat kost een traprenovatie in Arnhem?

Het renoveren van trappen kost gemiddeld 52 EUR in Arnhem

Waarom Zoofy?

Why0 Onze vakmensen scoren gemiddeld een 9,2 Why1 Er zijn vandaag 88 klusaanvragen. Why2 Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro Why3 Geen voorrijkosten. Why4 De laatste aanvraag was 16 minuten geleden.