Regel nu jouw klusjesman

Strokengordijn monteren

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 1963 klusjesmannen in jouw regio

Strokengordijn ophangen? Bij Zoofy boek je direct wanneer het jou uitkomt een klusjesman voor deze klus. Geen gedoe met offertes. Direct de juiste vakman.

Regel nu jouw klusjesman
0 recensies
Waarom Zoofy?
 • Je klus verzekerd met het garantiepakket
 • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
 • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
 • De laatste aanvraag was 14 minuten geleden.
 • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
 • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Laat je strokengordijn plaatsen via Zoofy

PVC strokengordijn aangeschaft? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het ophangen. Dan ben je bij Zoofy bij het juiste adres. Hier boek je zonder gedoe een vakman die jou kan helpen bij deze klus. Al onze klusjesmannen zijn bedreven in het ophangen van verschillende producten, dus ook jouw nieuwe strokengordijn.

Strookgordijnen laten plaatsen

Jij wilt je strokengordijn laten plaatsen via Zoofy. Strokengordijnen zijn een mooie manier om je ramen te verduisteren en je privacy te verhogen. Het monteren van een strokengordijn is een klus die je zelf kunt doen, maar het is vaak beter om dit aan een vakpersoon over te laten.

De voordelen van het laten plaatsen van een strokengordijn via Zoofy zijn dat je een professionele montage krijgt, waardoor je zeker weet dat het strokengordijn goed wordt geïnstalleerd. Ook krijg je een garantie op de montage, waardoor je er zeker van bent dat je strokengordijn goed blijft zitten.

De mogelijke kosten voor het laten plaatsen van een strokengordijn via Zoofy zijn afhankelijk van de grootte en het type strokengordijn dat je kiest. De prijs kan variëren van enkele tientallen euro's tot honderden euro's.

In het algemeen is het beter om een vakpersoon in te schakelen voor het monteren van een strokengordijn. Dit komt omdat een vakpersoon de juiste kennis en ervaring heeft om het strokengordijn goed te installeren. Ook kunnen ze eventuele problemen die zich voordoen tijdens het monteren oplossen.

Hoe kies je de juiste strookgordijnen voor jouw huis?

Er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van strookgordijnen voor je huis:

 1. Stijl: Kies strookgordijnen die passen bij de stijl van je huis. Als je bijvoorbeeld een moderne stijl hebt, kun je kiezen voor strookgordijnen met een strak en eenvoudig design. Als je een meer traditionele stijl hebt, kun je kiezen voor strookgordijnen met een rijker en formeler uiterlijk.

 2. Kleur: Kies strookgordijnen die passen bij de kleuren van je interieur. Als je bijvoorbeeld een ruimte hebt met veel warme kleuren, zoals rood of oranje, kun je kiezen voor strookgordijnen in een koelere kleur, zoals blauw of groen, om het evenwicht te behouden.

 3. Lichtinval: Bekijk hoeveel licht er in de ruimte is waar je de strookgordijnen wilt hangen. Als het een ruimte is met veel natuurlijk licht, kun je kiezen voor lichtdoorlatende strookgordijnen om het licht binnen te laten. Als het een ruimte is met weinig natuurlijk licht, kun je kiezen voor verduisterende strookgordijnen om het licht buiten te houden.

 4. Grootte: Meet de breedte en hoogte van het raam waar je de strookgordijnen wilt hangen om te bepalen wat voor formaat strookgordijnen je nodig hebt. Houd ook rekening met hoe hoog je de strookgordijnen wilt hangen. Als je bijvoorbeeld lange strookgordijnen wilt hangen die tot aan de vloer komen, moet je ervoor zorgen dat je genoeg stof hebt om deze lengte te bereiken.

 5. Materiaal: Kies een materiaal dat past bij de functie van de ruimte. Als het bijvoorbeeld een ruimte is waar je vaak slaapt, zoals een slaapkamer, kun je kiezen voor strookgordijnen van een ademend materiaal, zoals katoen of linnen, om de luchtcirculatie te verbeteren. Als het een ruimte is waar je vaak werkt, zoals een woonkamer of een thuiskantoor, kun je kiezen voor strookgordijnen van een steviger materiaal, zoals polyester of kunststof, om de privacy te verhogen.

Andere Klusjesmanklussen op Zoofy
Wijnkast inbouwen
Vouwdeur installeren
Commode monteren
Garagedeur plaatsen
Plat dak schoonmaken
Pelletkachel plaatsen
Vouwgordijn ophangen
Commode monteren
Convectorput dichtmaken

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af