30
Reviews
5 years
Zoofy
Gardener
Handyman
Carpenter

4.93/5 - 30 reviews

TOP PRO

Henk van Oosterhout

TOP PRO

4.93/5 - 30 reviews

Gardener
Handyman
Carpenter
Drimmelen
30 jobs done
sill , install door frame , replace toilet seat
5 years at Zoofy as Gardener, Handyman and Carpenter

About Henk van Oosterhout handyman

Welkom bij Henk van Oosterhout, dé expert op het gebied van handyman klussen in de regio Drimmelen. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Henk van Oosterhout zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Henk van Oosterhout staat voor Show more...

Reviews over Henk van Oosterhout

Goed werk geleverd, duidelijke communicatie

Nette en vriendelijke mensen en een mooi eindresultaat! Werken netjes en efficiënt. Ook zeer transparant in o.a. materiaal kosten. Kortom, een aanrader!

Echt een vakman die weet wat hij doet. Hij werkt heel netjes en secuur. Henk heeft voor ons de keukenvloer betegeld en het resultaat is super mooi. Echt een topper om aan te raden.

Na plaatsing van de klus had ik heel snel een bericht van Henk. We hebben de klus telefonisch even doorgenomen. Alles werd goed en duidelijk uitgelegd door Henk. De klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd door de vakman. Alles keurig geregeld en snel uitgevoerd. Na afloop nog doorgelopen of alles naar tevredenheid gedaan was. Echte vakman, zeker een aanrader!! Absoluut tevreden.

Top kwaliteit geleverd en al de rommel netjes op het einde opgeruimd. Zeer tevreden.

Zoofy.nl
4.93

30 reviews

Vergelijkbare Gardeners in de buurt

"
Book a professional