Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Computerhulp in Den Haag

In een stad als Den Haag is het haast onmogelijk om zonder een computer of een netwerk te werken. Het kan dan wel zo zijn dat een apparaat het laat afweten. Dan heb je een probleem. Het maken van een computer is niet zomaar even gedaan. Via Zoofy regel je een computerhulp die dat voor je kan doen.

Alle klussen
Backup maken PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 396 computerreparateurs bij jou in de buurt
Beveiligen PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 393 computerreparateurs bij jou in de buurt
Computer of laptop laten repareren
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 371 computerreparateurs bij jou in de buurt
Data recovery
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 388 computerreparateurs bij jou in de buurt
Modem installeren
96 keer aangevraagd
Vanaf €60 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 404 computerreparateurs bij jou in de buurt
Netwerkkabels trekken
156 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 389 computerreparateurs bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in ’s-Gravenhage komen de computerhulpen?

De monteurs komen onder andere in de wijken: Laakkwartier en Spoorwijk, Schildersbuurt, Bouwlust en Vrederust, Ypenburg, Wateringse Veld, Moerwijk, Leidschenveen, Centrum, Morgenstond, Rustenburg en Oostbroek, Valkenboskwartier, Loosduinen, Scheveningen, Waldeck, Duinoord, Vogelwijk, Binckhorst, Zorgvliet, Hoornwijk, Leyenburg, Bezuidenhout, Mariahoeve en Marlot, Regentnessekwartier, Stationsbuurt, Zeeheldenkwartier, Vruchtenbuurt, Duindorp, Archipelbuurt, Kraaystein en de Uithof, Zuiderpark en Kijkduin en Ockenburgh. In alle wijken van Den Haag word je geholpen.Om een afspraak met een computerreparateur te maken moet je een paar dingen invullen. Om te beginnen met de klus waarvoor de computerhulp komt. Waarvoor kun je een computerhulp inhuren? Bijvoorbeeld om een virus van je computer te verwijderen, Installeren van een printer, een back-up maken van je laptop of computer, het opschonen van je computer, WIFI-netwerk aanleggen, beveiligen van je laptop, data recovery of voor het repareren van je computer. Vervolgens laat je weten of je met spoed iemand nodig hebt of dat het op een later moment kan. Heb je snel iemand nodig en het liefst vandaag dan heb je in 20 minuten een afspraak. Kan de computerhulp op een later moment kies je een tijd en een datum waarop jij kan. Het laatste wat we moeten weten zijn een paar gegevens. Dan weet de computerhulp waar in Den Haag hij moet zijn. Je betaalt geen voorrijkosten bij Zoofy. Dat is omdat Zoofy samenwerkt met lokale computerhulpen. Je krijgt op je afspraak een computerreparateur uit Den Haag.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af