Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je loodgieter bestelt.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top loodgieterklussen

Alle loodgieterklussen

Vul je postcode of plaats in om prijzen en beschikbaarheid te tonen.


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via iDeal.

ideal

Direct 'n top loodgieter.

Start door je postcode in te vullen

De gemiddelde beoordeling van onze loodgieters

4.6/5 sterren gebasseerd op 6502 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Alle informatie over loodgieter lees je hier

Hieronder vind je de onderwerpen die aan bod komen. Klik er op als je direct naar het onderwerp toe wil dat jou het meest interesseert. We schrijven onder andere over hoe je een loodgieter kunt worden, wat de verschillende loodgieters doen, hoe je een goede loodgieter kunt vinden en wat je vergoed kunt krijgen door je verzekering, etc. etc.Zoek je een loodgieter in de buurt? Scroll dan iets naar boven. We hebben een groot netwerk met loodgieters die dichtbij jou wonen en je snel kunnen helpen.
Hoe is het vak loodgieter ontstaan?
Wikipedia vertelt je er al veel over. Ik vertel je graag op een iets menselijke manier hoe het loodgietersvak is ontstaan en wat het tegenwoordig inhoudt.

Ten tijden van de Romeinen is het woord loodgieter ontstaan. Plumbum is Latijns voor Lood. Vroeger goten de loodgieters zelf loden stroken en pijpen. Er werd lood gebruikt op de Romeinse daken en loden leidingen in badkamers. Sinds de Middeleeuwen is het ook op schrift teruggevonden dat iemand die met lood werkte, loodgieter genoemd werd.

Tot 50 tot 100 jaar geleden werd er nog veel lood gebruikt bij loodgieterswerk. Oude herenhuizen bevatten vaak nog steeds loden leidingen uit die tijd. Het is duurzaam, was makkelijk te vormen en zeer geschikt voor het verplaatsen van water. Het roest namelijk niet.

Sinds een jaar of 50 wordt lood niet meer gebruikt in woningen. Loden leidingen geven heel langzaam lood af. En dat is niet gezond. Geen paniek, het is niet zo dat als je nu in een huis woont dat je daar per direct alle leidingen moet vervangen. Het is gewoon beter om op termijn naar koper of kunststof te gaan.

Tegenwoordig is het loodgietersvak veel meer dan alleen maar werken met lood. Als er met lood gewerkt wordt, dan is dat vaak omdat bestaanden loden leidingen zijn gaan lekken en die dan bijvoorbeeld gesoldeerd moeten worden. Loodgieters van nu gebruiken eigenlijk alleen nog maar koper en kunststof.

Het loodgietersvak is daarnaast veel uitgebreider geworden. Loodgieters worden gebeld voor de volgende zaken: verstoppingen, CV problemen, rioleringsproblemen, dakwerk, leidingproblemen, badkamer renovaties, etc. etc.


Hoe word je een loodgieter, met welke opleiding?
Loodgieter is geen beschermd beroep. Dus iedereen die denkt dat ie het kan, mag zichzelf loodgieter noemen. Dat is ook direct het grote probleem in Nederland. Je weet gewoon niet goed of je een fatsoenlijke loodgieter op je stoep hebt staan. Gelukkig zijn er wel opleidingen die er voor zorgen dat je het verdient om het woord loodgieter te gebruiken bij je naam. Je kunt het beste de MBO opleiding installatietechniek bijvoorbeeld bij GoFlex volgen. Dan volg je het stuk theorie en het stuk parktijk. Je kan zo'n opleiding doen op niveau 2, 3 of 4. En afhankelijk van de onderwijsinstelling ben je 2 of 3 jaar met je opleiding bezig. Ben je nog een jonge knul? Onder de 20? Woon je nog thuis? En lijkt het loodgietersvak je iets? Dan is zo'n opleiding voor jou de beste keus. Je volgt installatietechniek en kan zelfs veel meer doen dan alleen het loodgietersvak in. Je kan installateur worden. Installateurs zijn mensen die gewoon net wat verder hebben doorgeleerd en daarom bijvoorbeeld aan airco-installaties kunnen zitten, of grotere industriële apparaten.

Ben je al wat ouder, heb je een andere vooropleiding maar ben je wel handig? Dan zijn dagcursussen wat voor je. Het belangrijkste is, is dat je handig bent en dat je weet hoe je met "je spullen" kunt werken. Je moet ervaring opdoen met koppelingen, verschillende type materialen (lood, koper, kunststof) en type gereedschap. Je kan tegenwoordig geen loodgieter meer zijn, zonder dat je van een heleboel, veel af weet.

Het makkelijkste werk is misschien nog wel het verhelpen van verstoppingen. Zeker WC verstoppingen zijn vrij eenvoudig op te lossen met het juiste gereedschap. Gootsteen verstoppingen zijn al wat lastiger, zeker als je moet gaan "veren". Dat is iets dat je echt tientallen keren gedaan moet hebben, voor je het een beetje begint te snappen. En dan kun je het nog niet als een pro. Maar je hebt er wel geld voor nodig om dit te starten. Tenzij je ergens in dienst gaat. Dan krijg je een bus onder je kont en krijg je de juiste spullen. Vaak zit er ook een interne opleiding aan vast.

Veel moeilijker is al om het leidingwerk te doen. Daar heb je echt een handigheid voor nodig. En het probleem is: je weet nooit wat je aantreft bij een klant. Als je goed bent met koper en de mensen hebben kunststof leidingen, dan heb je een probleem. Je hebt ander gereedschap nodig, je hebt andere koppelingen nodig en als je er nog nooit mee gewerkt hebt, dan kun je beter weer naar huis gaan.


Waarom zou je loodgieter willen worden?
Dus je overweegt om loodgieter te worden? Mooi! Maar waarom zou je dat willen gaan doen? Als je het leuk vindt om met techniek bezig te zijn. Als je het fijn vindt om gewoon lekker zelfstandig bezig te zijn en als je jezelf een handige jongen vindt, dan is het echt een super leuke baan.

Je ontmoet elke dag nieuwe mensen. Komt op veel plekken bij je in de buurt. Bent altijd op pad. Het leuk vinden om veel te rijden hoort dus ook bij het loodgietersvak. Je zit soms best wel wat in de auto als je van plek naar plek moet om te werken. Als je autorijden leuk vindt, dan maakt dat het loodgieterswerk alleen nog maar leuker.

Over salaris hebben we het hieronder bij het volgende kopje. Als je dat belangrijk vindt dan moet je meteen even naar beneden scrollen.

Wat misschien nog wel het leukste is aan loodgieter zijn: je klanten zijn eigenlijk altijd blij dat je komt. De reden dat je moet komen is vaak niet leuk, maar het feit dat jij eindelijk bij ze op de stoep staat… Daar zijn ze heel blij mee. Bij veel loodgieterswerk zit er wel enige spoed achter. Verstoppingen, gesprongen leidingen, leidingen waar doorheen is geboord, etc. Het is allemaal werk dat meteen gedaan moet worden. Meteen gerepareerd moet worden. Dus als jij er voor kunt zorgen dat je snel bij je klant bent, dan zijn mensen je daar enorm dankbaar voor. En blije klanten is toch wel echt een mooi gegeven. Daar doe je het uiteindelijk voor.

Als je loodgieter wil worden, dan moet je wel een goede communicator zijn! 80% van het doen van een klus, is communicatie. De rest is maar je eigenlijke werk. Goed communiceren wanneer je komt. Vragen wat je precies moet doen, zodat je zoveel mogelijk zeker weet dat je de juiste spullen al bij je hebt en je daar niet voor terug hoeft (naar de groothandel). Duidelijk zijn over wanneer de afspraak is en wanneer je er zult zijn. Mocht je te laat komen, altijd de klant van te voren bellen dat je wat later bent. Dat is niet leuk om te doen, maar het is veel beter om dat te doen, dan om de klant in het ongewisse te laten en de klant maar te laten denken dat je komt. Te laten wachten. Terwijl jij al lang weet dat je het niet meer op tijd gaat halen. Niet op tijd zijn kan namelijk altijd gebeuren. Een klus loopt uit. En dat begrijpen klanten. Als ze het maar weten. En ja, toegegeven, er zijn ook onredelijke klanten. Maar die zul je altijd hebben. 90% van de klanten vindt het fijn om te weten en zegt de afspraak niet af, als ze het maar een beetje op tijd weten.


Wat verdient een loodgieter aan salaris?
Een beginnend loodgieter verdient niet super goed. Vaak is dat minimumloon, of daar dicht tegen aan. Je moet nog veel leren, je wordt vaak begeleid door een ervaren loodgieter. En je bent nog jong. Allemaal redenen waarom loodgietersbedrijven je in het begin nog niet zoveel betalen. Ze verdienen namelijk ook nog niet veel aan je. Ze kunnen je nog niet naar alle klussen toesturen. In elk geval niet zelfstandig. Pas als je een beetje ervaring op hebt gedaan krijg je meer salaris. Dat is vaak na een aantal jaar.

Op basis van wat voor type diploma (en of je en diploma hebt) en je leeftijd en ervaring wordt je salaris bepaald.

Dit zijn de salarissen volgens de CAO die gelden vanaf januari 2017. Typefoutje kan altijd! Maar zo krijg je in elk geval een beeld van wat je kan verdienen en wat ver verschillen zijn als je wel of geen diploma hebt.

Dit verdient een loodgieter
leeftijd  geen diploma t/m vmbo vakdiploma voortgezet vakdiploma
16 €485,60 €624 €741 €830
17 €566 €717 €843 €941
18 €640,40 €825 €963 €1081
19 €748,80 €953 €1108 €1241
20 €865,60 €1118 €1290 €1449
21 €1020,40 €1313 €1515 €1701
22 €1196,20 €1623 €1783 €1857

(bron)


Hier zie je dus heel duidelijk dat het verschil tussen geen diploma hebben en wel een diploma hebben je salaris enorm beïnvloed. Het verschil tussen een goed diploma en geen diploma hebben, ligt tussen de 300 en 700 euro, per maand! Dat is tussen 3500 Euro en 8000 Euro per jaar! Dat is veel geld. En zo zie je direct wat voor verschil het in de portemonnee het maakt of je nou wel of niet ergens voor leert.

Ben je al wat langer loodgieter? Heb je interesse om voor jezelf te beginnen (Vergeet je dan trouwens niet hier aan te melden! Zoofy is altijd op zoek naar goede loodgieters! :)) dan verdien je natuurlijk een stuk meer.

Het grote nadeel is dat je wel eerst een flinke spaarpot nodig hebt voor je dat kunt doen. Je hebt geld nodig voor een bus (kleine bestelauto), voor je gereedschap en je hebt natuurlijk klanten nodig. Daar kunnen wij je wel bij helpen. Maar met een auto en gereedschap niet. Een oude bestelbus koop je voor niet al te veel geld en wellicht heb je de afgelopen jaren wat oud gereedschap van je werkgever mogen meenemen. Maar dat kost best wat geld.

Heb je een spaarpot van 10.000 Euro? Dan is voor jezelf beginnen misschien helemaal geen slecht idee. Je zult een stuk meer verdienen dan als je in dienst bent. Je krijgt je eigen klanten. Mag (en moet) je eigen broek ophouden en bent zelf verantwoordelijk voor wat je wel en niet doet. Jij bepaalt wat voor werk je waar doet. Heb je een dagje geen zin, zie je volgende week een warme dag aankomen en wil je er ff tussenuit en heb je geen afspraken staan die je niet kunt verzetten? Dan kun je als loodgieter die voor zichzelf werkt, er makkelijk tussenuit. Je verdient die dag niks, maar je kan wel altijd weg wanneer jij wil!

Landelijk verdient een loodgieter ergens tussen de 50 en 75 Euro per uur incl BTW. Je bent BTW plichtig als loodgieter en dat betekent dat je BTW moet afdragen. Je kunt dus alles minus de BTW zelf houden. Alles wat je over houdt nadat je je kosten hebt betaald, is voor jou! Vergeet niet ook nog geld apart te zetten voor de inkomstenbelasting. Dat moet je alsnog betalen. Zet zeker 30% apart van je inkomsten, dan heb je in de meeste gevallen genoeg apart gezet.

Minus de BTW is je uurtarief ergens tussen de 40 en 60 Euro per uur. Reken 50 cent per KM aan onkosten voor je bus en reserveer 5% van je inkomsten voor het vervangen van gereedschap. Dan kom je al een heel end.

Als zelfstandig loodgieter kun je ook wat verdienen op het materiaal dat je gebruikt bij je klanten. Jij hebt het tenslotte moeten halen. En daar mag je wel iets voor vragen. Als zelfstandig loodgieter is het niet raar om meer dan 6000 Euro omzet te maken per maand. Minus je kosten houd je toch nog best een aardige boterham over. Zo'n 4000 Euro aan bruto salaris zou wel moeten kunnen.

Als loodgieter heb je bijna altijd wel werk. Op hele warme dagen kan het soms best rustig zijn. Maar vanaf dat het weer wat wisselvalliger wordt, heb je vaak al snel weer werk. Zorg altijd voor een potje! Want je kan in periodes komen te zitten dat je een paar weken echt wat minder te doen hebt.


Wat is het uurloon van een loodgieter?
Loodgieters in de randstad vragen een stuk meer dan in de wat landelijke gebieden en in het oosten en noorden van het land. Waar je in Amsterdam ongeveer 60 - 65 Euro per uur betaalt, betaal je in een stad als Nijmegen ergens tussen de 50 en 55 per uur. Rotterdam en Den Haag liggen daar weer tussenin. Daar betaal je 55 - 60 per uur. Dat is een beetje het gemiddelde. Utrecht lijkt weer wat meer op Amsterdam. Er zijn uitschieters. Zeker als je savonds of in het weekend een loodgieter nodig hebt, betaal je een stuk meer. En echte oplichters vragen natuurlijk ook een stuk meer. Een heel stuk meer.

Als je savonds een loodgieter nodig hebt, dan betaal je al snel 50% meer dan overdag. In het weekend op zondag kan dat zelfs oplopen tot 100% meer. Kan je klus even wachten? Dan loont het al heel snel om het gewoon op een doordeweekse dag uit te laten voeren.

In de randstad is er een grotere schaarste dan in de landelijke gebieden. Daar kan gewoon wat meer gevraagd worden voor dezelfde dienst. Mensen verdienen iets meer. Er is meer vraag. En dat zie je een beetje terugkomen in de prijs van de loodgieters.


Hoe kun je een goede loodgieter vinden?
Of anders gezegd: wat zijn nou de kenmerken van een goede loodgieter? Niet iedereen die op nummer 1 staat in Google is een goede loodgieter. Sterker nog, vaak zijn loodgieter die op nummer 1 staan in Google niet eens loodgieter. Het is een website die gerund wordt door een online marketing nerd en die er voor kan zorgen dat die website goed scoort in de zoekresultaten. Hij verhuurt zijn website dan weer door aan een loodgieter die leads ontvangt. En je weet dus niet goed of het wel een goede loodgieter is.

Wat belangrijk is om te doen op zo'n website, is kijken of je een bedrijfsnaam kunt vinden. Of een naam kunt vinden van de loodgieter die er achter zit. Een foto van het team. Dat soort zaken. Als je zo'n website hebt gevonden, dan weet je in elk geval dat je al direct met een loodgieter te maken hebt en niet met iemand die leads verkoopt.

Het volgende dat je kunt doen is op zijn naam zoeken in de zoekmachines in combinatie met reviews, beoordelingen, ervaringen. Dan kun je eens kijken of er over hem geschreven is op andere websites dan alleen op die van zichzelf. Op zijn eigen website staan natuurlijk alleen maar goede reviews. Hij bepaalt namelijk wat er op staat.

Heb je een naam gevonden, dan kun je natuurlijk ook altijd even op onze site kijken of je hem er bij ziet staan. We hebben natuurlijk niet alle loodgieters van Nederland op ons platform, maar wel een heleboel. En op ons platform laten we alleen maar goede loodgieters toe. En alleen maar loodgieters die klanten blijven blij maken, mogen op ons platform staan. Als ze onder de 4 sterren zakken, dan halen we ze van ons platform af. We hebben inmiddels een meer dan 30 loodgieters weer van ons platform verwijderd. De cijfers die in reviews en beoordelingen van onze klanten zijn gegeven was niet hoog genoeg. We doen er alles aan om jou als klant zo goed mogelijke loodgieters te kunnen aanbieden.

Zie je de loodgieter er bij ons ook niet op staan? Wil je checken of we hem kennen en even wat advies krijgen of je wel met hem in zee zou moeten gaan? Dan mag je altijd het contactformulier gebruiken. We kunnen dan even kijken of we hem kennen en zo ja en hij staat niet op onze site. Dan weet je al wat ons antwoord zal zijn.

Er zijn best wat loodgieters aangesloten bij brancheorganisaties zoals UNETO-VNI. Dat wil overigens niet altijd zeggen dat ze dan ook echt goed zijn. Als een loodgietersbedrijf een stagiaire stuurt dan werkt hij ook onder de UNETO-VNI vlag. Wat wel fijn is, is dat er een klachtenregeling is en daarmee weet je wel zeker dat er naar je klacht geluisterd wordt. Dat hebben we gelukkig bij Zoofy ook. Als er ooit iets is met je loodgieter waar je niet met hem uitkomt, neem dan contact met ons op. Wij gaan kijken naar een oplossing voor je!

Hoe krijg je loodgieterswerk vergoed door de verzekering?
Veel dingen die een loodgieter voor je doet met spoed, zou weleens vergoed kunnen worden door de verzekering. Het ligt er natuurlijk heel erg aan wat voor type verzekering je hebt bij wat voor type verzekeraar, maar we hebben een opsomming gemaakt van loodgietersklussen die je heel waarschijnlijk vergoed kunt krijgen en bij wat voor type verzekering je die vergoed kunt krijgen. Nogmaals, pin ons er niet op vast. Kijk altijd zelf ook even in de polisvoorwaarden en ga er zeker niet vanuit dat de rekening wel betaald zal worden. Zeker niet als je even krap bij kas zit. Je weet namelijk maar nooit. Van te voren overleggen met de verzekeringsmaatschappij is altijd een goed idee.

Met een inboedelverzekering zou het volgende vergoed kunnen worden:
  • Als er plotseling een leiding barst en er raakt bijvoorbeeld een laptop of ander apparaat beschadigd
  • Als er bij een daklekkage spullen beschadigd raken
  • Als je riolering of wc overstroomt doordat de wc verstopt is en je spullen raken beschadigd (behalve vloeren)
  • Spullen die in de kelder liggen als je kelder overstroomt


En deze werkzaamheden van de loodgieter horen daarbij. het is wel heel belangrijk dat er een duidelijk link is tussen de inboedel van je woning en wat er gerepareerd wordt. Als voorbeeld: een kelder laten leegpompen waar geen spullen staan, zal niet vergoed worden.
  • Leegpompen van kelders en woningen
  • (Spoed)reparatie van leidingen
  • (Spoed)reparatie van daken


Veel waarschijnlijk dat je dingen vergoed krijgt door een verzekering qua loodgieterswerkzaamheden, is als je een opstalverzekering hebt. De opstalverzekering is namelijk veel meer voor de vaste dingen. Muren, vloeren, daken, dat soort dingen. En die raken beschadigd als je leiding is gebarsten, of je dak lekt.

Dezelfde type werkzaamheden worden vergoed. De kans is veel groter dat je ook daadwerkelijk wat vergoed krijgt.

Het is geen verzekering, maar als je in een VVE zit, dan kun je sommige kosten weer op de VVE verhalen. Als er een verstopping is in de gemeenschappelijk leiding waar jij last van hebt, dan kun je de rekening laten terugbetalen door de VVE. Ook als er een lekkage zit in een gemeenschappelijk muur of plafond, dan kun je dat ook weer door de VVE laten betalen. Het is niet zo dat alleen omdat jij er last van hebt, jij het dan maar moet betalen. Als het in een gemeenschappelijk deel zit, dan heeft iedereen er last van omdat hoe langer de lekkage of verstopping aanhoudt, vaak, hoe meer schade er ontstaat aan gemeenschappelijk muren, plafonds en vloeren.


Hoe kan ik met spoed een goede loodgieter vinden?
Het simpele antwoord is natuurlijk: Gewoon Zoofy gebruiken! Wij hebben bijna in elke stad in Nederland tientallen goede loodgieters voor je. En daar is er altijd wel eentje bij die beschikbaar is voor jou. Zelfs dag en nacht. Scroll helemaal naar boven toe, vul je postcode in en je weet direct of we iemand voor je hebben. Vul daarna je gegevens in en we sturen een amber-alert uit naar alle loodgieters die in jouw regio jouw klus kunnen doen. Vaak heb je binnen 1 minuut al antwoord dat er iemand je komt helpen! Super relax!

Maar hoe zoek je nou met spoed een vakman als je Zoofy niet wilt of kunt gebruiken. Het makkelijkste is waarschijnlijk gewoon op Google zoeken naar een spoedloodgieter in jouw regio. Vaak kun je, als je op je smartphone surft, direct op een telefoonnummer klikken en een loodgieter bellen. Neemt hij niet op, of kan hij niet, dan bel je de volgende, en de volgende. Tot je iemand hebt gevonden.

Wat natuurlijk ook altijd kan, is gewoon een vriend of familielid bellen en vragen of hij of zij nog iemand kent die een loodgieter kent. Het vervelende is wel dat die loodgieter dan maar net nu moet kunnen.

Let op dat loodgieters die met spoed komen, vaak een flink stuk meer komen. Wij bij Zoofy vinden dat onzin. Ze mogen best wat meer vragen omdat ze hun werk dat ze aan het doen zijn op dit moment even aan de kant moeten schuiven en naar je toe moeten komen, maar vraag altijd wat ze vragen aan tarief. Soms komen ze met zijn tweeën en rekenen ze zonder reden 200 Euro, terwijl dat bij de meeste klussen echt onzin is. Vergeet dus nooit te vragen wat ze je gaan rekenen, anders kun je veel pijn in je portemonnee voelen. Bij Zoofy zie je van te voren wat je gaat betalen.


Hoe kan ik een baan vinden als loodgieter?
Google is your best friend ;) Begin gewoon daar en zoek op baan, vacature, stage icm loodgieter. En kijk eens wat je tegenkomt. Er is best veel vraag naar loodgieters. Zeker als je goed bent, kun je zo een baan krijgen. Ook als beginnende loodgieter heb je een goede kans om snel aan de bak te kunnen. Meestal zijn de wat grotere loodgieter- en installatiebedrijven op zoek naar meer personeel. Er zijn ook veel loodgieters die alleen werken, als ZZPer. Dat zijn minder waarschijnlijke plekken om een baan te krijgen. Kijk altijd even op hun site om te zien of ze een vacature hebben. Zie je dat niet staan? Bellen kan nooit kwaad. Vraag gewoon of ze nog een goede loodgieter kunnen gebruiken.

Verder zijn er nog wel een aantal websites waar ze vaak technische vacatures hebben. Dat is bijvoorbeeld: Aditech , Covebo, DIT Personeel of natuurlijk Indeed

Als laatste goede tip kunnen we nog zeggen: het is vaak niet wat je kent, maar wie je kent. Ken jij een loodgieter? Bel hem dan op en zeg dat je een baan zoekt. Ken je er geen? Vraag dan rond bij vrienden of familie of zij iemand kennen. Het moet natuurlijk geen loodgieter zijn die een keer ergens over de vloer is geweest. Degene die die loodgieter kent, moet em ook echt kennen. En jou aan hem kunnen voordragen. Er moet dus wat vertrouwen zijn tussen jouw vriend / familielid en de loodgieter. Anders heb je er niet zo veel aan. Dan kun je beter gewoon op internet verder zoeken.

Als je voor jezelf wilt beginnen of net bent begonnen, dan hebben we werk voor je! Heb je interesse om voor jezelf te beginnen? Heb je een bus en gereedschap? Heb je minimaal 3 jaar ervaring? Meld je dan hier aan. We kunnen je waarschijnlijk morgen al werk geven als je in de juiste plek woont.

Mis je nog wat? Gebruik het contactformulier en mail ons. We zoeken het dan voor je uit en voegen het toe!