13
Reviews
3 years
Zoofy
Handyman
Carpenter
Handy help

5/5 - 13 reviews

TOP PRO

Tron interieurbouw

TOP PRO

5/5 - 13 reviews

Handyman
Carpenter
Handy help
Voorhout
13 jobs done
3 years at Zoofy as Handyman, Carpenter and Handy help

About Tron interieurbouw handyman

Welkom bij Tron interieurbouw, dé expert op het gebied van handyman klussen in de regio Voorhout. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Tron interieurbouw zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Tron interieurbouw staat voor je Show more...

Reviews over Tron interieurbouw

Tarik was op tijd, netjes in communicatie, en de klus is uitstekend uitgevoerd. Aanrader!

We zijn zo ontzettend blij met het harde werk van Tarik! Fijne, snelle en betrouwbare communicatie met hem vooraf! Maakt waar wat hij je beloofd heeft. Het gebouwde muurtje ziet er prachtig uit en hij heeft écht verstand van zaken! Aan hem kan je je klussen makkelijk overlaten, een ware professional!

Goed eindresultaat, heldere communicatie, vriendelijk.

Tarek van Tron was correct en stipt. Hij was op tijd, sprak op voorhand de oplossingen en mogelijkheden door met mij. Bij aankomst werd nogmaals de best mogelijke oplossing overlegd. Kosten bespaard en geen verrassingen. Heel erg tevreden. Zeker een aanrader. Prijs was zoals afgesproken en door zijn eerlijkheid ook kosten bespaard.

Very friendly and professional, the job was done perfectly. Highly recommended.

Zoofy.nl
5

13 reviews

Vergelijkbare Handymen in de buurt

"
Book a professional