43
Reviews
3 years
Zoofy
Handyman
Painter
Computer Repair

4.93/5 - 43 reviews

TOP PRO

Schone Zone

TOP PRO

4.93/5 - 43 reviews

Handyman
Painter
Computer Repair
Amsterdam
43 jobs done
3 years at Zoofy as Handyman, Painter and Computer Repair

About Schone Zone computer repair

Welkom bij Schone Zone, dé expert op het gebied van computer repair klussen in de regio Amsterdam. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Schone Zone zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Schone Zone staat voor je klaar om elke Show more...

Reviews over Schone Zone

Omar was great. He provided a consultation to identify what needed to be fixed, then promptly fixed my problem. The issues with my walls were taken care of perfectly, and you can no longer tell there was previous damage. Thank you Omar!

Omar is de beste vakman in Amsterdam. Hij levert niet alleen geweldig werk maar ook zelfs een hele leuke en vriendelijke manier van omgaan.

Omar had de klus na een korte uitleg snel en netjes geklaard. Een ontzettend vriendelijke en vakkundige medewerker!

De klus is heel goed gedaan.

Omar is een vriendelijke, deskundige man die netjes werkt. Hij kwam bepakt en bezakt met de nodige spullen voor de klus. Klusje zelf was snel en goed geklaard. Ben zeer tevreden over het eindresultaat en hoop graag met Omar te werken voor andere klusjes in de toekomst.

Zoofy.nl
4.93

43 reviews

Vergelijkbare Handymen in de buurt

"
Book a professional