Regel nu jouw vakman

Computer of laptop laten repareren

Vanaf €55 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 123 computerreparateurs bij jou in de buurt

Door slijtage en ouderdom kunnen sommige onderdelen van de computer kapot gaan. Ook kun je een oude computer moderniseren door bijvoorbeeld de oude harde schijf te vervangen voor een nieuwer exemplaar. Een computer openmaken kun je beter aan een expert over laten. Bekijk de prijzen, check de reviews. Maak online een afspraak met een computerreparateur.

Regel nu jouw vakman
5 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 143 klusaanvragen.
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Computer reparatie - Computer laten maken

Is je computer of laptop ontzettend traag of wil deze maar niet opstarten en ben je totaal niet technisch ingesteld om dit zelf op te lossen? Dan kan Zoofy je hierbij helpen! Onze vakmannen staan 24/7 voor je klaar om jouw technische probleem te verhelpen.

Heb je haast en wil je dat het probleem vandaag nog wordt opgelost?

Dan hebben wij met spoed binnen 20 minuten een computerhelper voor je geregeld die bij jou aan huis langs komt. Zo kun je dezelfde dag weer gebruik maken van je laptop of pc en hoef je geen deadlines uit te stellen of onnodig werk opzij te zetten. Kan je het nog wel een dag langer volhouden zonder je laptop, dan kan je uiteraard ook zelf een afspraak inplannen. Je kiest zelf de gewenste dag met tijdstip uit wanneer het jou het beste uitkomt.

Naast dat onze computerhelpers bij je aan huis kunnen komen om je laptop of pc te repareren, kunnen zij ook andere computerproblemen voor je oplossen. Zo kunnen zij een back-up maken van je PC of Mac, een data recovery uitvoeren, netwerkkabels trekken en virussen verwijderen. Maar ook een WiFi thuisnetwerk aanleggen, het installeren van een printer of apparatuur, het beveiligen en/of opschonen van je PC of Mac. Er bestaat geen enkel technisch probleem dat onze computerhelpers niet voor je kunnen oplossen. Daarnaast gaan zij pas weg als tevreden bent.

Bij Zoofy werken wij alleen samen met de meest vakkundige en betrouwbare computerhelpers die wij handmatig zelf selecteren. Je kan bij elke computerhelper een foto zien en wat zijn beoordelingen zijn van voorgaande klussen. Zodat jij straks een goed beeld hebt van wie er voor je deur staat. Verder staat onze klantenservice 24/7 voor je klaar voor als  je vragen hebt of wanneer het niet helemaal lukt om een afspraak in te plannen.

Computer laten maken via zoofy

Wij hanteren bij Zoofy voordelige tarieven waarbij je altijd vrijblijvend een offerte kan aanvragen en de garantie hebt dat je klus goed wordt uitgevoerd. Na de klus heb je de mogelijkheid om contant of iDeal te betalen. Heb je geen contant geld in huis en wil je de factuur liever meteen betalen? Dan hebben sommige computerhelpers zelfs een pinapparaat mee op zak voor jouw gemak.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af