Computer of laptop laten repareren

Vanaf €55 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 36 Computerreparateurs bij jou in de buurt

Door slijtage en ouderdom kunnen sommige onderdelen van de computer kapot gaan. Ook kun je een oude computer moderniseren door bijvoorbeeld de oude harde schijf te vervangen voor een nieuwer exemplaar. Een computer openmaken kun je beter aan een expert over laten. Bekijk de prijzen, check de reviews. Maak online een afspraak met een computerreparateur.

Nu regelen
2 recensies
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 12 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 45 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.

Hoe werkt Zoofy?

Selecteer een klus of dienst

Per uur kan ook. Spoed? Geen probleem!

Vakmensen krijgen een melding

Als een vakman bij jou in de buurt de klus pakt krijg je een bevestiging

De vakman komt bij je langs

En klaart de klus! Daarna ontvang je van ons een factuur.

Eenvoudig achteraf betalen

Je betaalt Zoofy achteraf via Tikkie of iDeal

Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Onze Computerreparateurs zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Computer reparatie

Is je computer of laptop ontzettend traag of wil deze maar niet opstarten en ben je totaal niet technisch ingesteld om dit zelf op te lossen? Dan kan Zoofy je hierbij helpen! Onze vakmannen staan 24/7 voor je klaar om jouw technische probleem te verhelpen.

Heb je haast en wil je dat het probleem vandaag nog wordt opgelost?
Dan hebben wij met spoed binnen 20 minuten een computerhelper voor je geregeld die bij jou aan huis langs komt. Zo kun je dezelfde dag weer gebruik maken van je laptop of pc en hoef je geen deadlines uit te stellen of onnodig werk opzij te zetten. Kan je het nog wel een dag langer volhouden zonder je laptop, dan kan je uiteraard ook zelf een afspraak inplannen. Je kiest zelf de gewenste dag met tijdstip uit wanneer het jou het beste uitkomt.

Naast dat onze computerhelpers bij je aan huis kunnen komen om je laptop of pc te repareren, kunnen zij ook andere computerproblemen voor je oplossen. Zo kunnen zij een back-up maken van je PC of Mac, een data recovery uitvoeren, netwerkkabels trekken en virussen verwijderen. Maar ook een WiFi thuisnetwerk aanleggen, het installeren van een printer of apparatuur, het beveiligen en/of opschonen van je PC of Mac. Er bestaat geen enkel technisch probleem dat onze computerhelpers niet voor je kunnen oplossen. Daarnaast gaan zij pas weg als tevreden bent.

Bij Zoofy werken wij alleen samen met de meest vakkundige en betrouwbare computerhelpers die wij handmatig zelf selecteren. Je kan bij elke computerhelper een foto zien en wat zijn beoordelingen zijn van voorgaande klussen. Zodat jij straks een goed beeld hebt van wie er voor je deur staat. Verder staat onze klantenservice 24/7 voor je klaar voor als  je vragen hebt of wanneer het niet helemaal lukt om een afspraak in te plannen.

Wij hanteren bij Zoofy voordelige tarieven waarbij je altijd vrijblijvend een offerte kan aanvragen en de garantie hebt dat je klus goed wordt uitgevoerd. Na de klus heb je de mogelijkheid om contant of iDeal te betalen. Heb je geen contant geld in huis en wil je de factuur liever meteen betalen? Dan hebben sommige computerhelpers zelfs een pinapparaat mee op zak voor jouw gemak.