5
Reviews
3 jaar
Zoofy
Klusjesman
Timmerman
Klushulp

5/5 - 5 reviews

TOP PRO

Paddie Klus

TOP PRO

5/5 - 5 reviews

Klusjesman
Timmerman
Klushulp
Rotterdam
5 klussen uitgevoerd
3 jaar in bedrijf bij zoofy als Klusjesman, Timmerman and Klushulp

Over Paddie Klus klusjesman

Welkom bij Paddie Klus , dé expert op het gebied van klusjesman klussen in de regio Rotterdam. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Paddie Klus zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Paddie Klus staat voor je klaar om elke k Lees meer...

Reviews over Paddie Klus

Vriendelijke vakman. Werk netjes verricht.

Adri is een hele harde, vriendelijke werkman. Heel precies en secuur. De schutting staat stevig en mooi recht!! Adri is zeker aan te bevelen.

Was erg bekwaam en deed nog een aantal klussen erbij toen alles in elkaar was gezet. Erg dankbaar voor de geleverde hulp!

Het enige minpunt is dat ie een uur later was dan afgesproken.

Super gedaan! Heel blij met de snelle en nette afhandeling. Wasmachine is met 2 mannen naar boven gebracht en aangesloten. Het was een heftige klus: misschien idee om een trapkar en of tools aan te schaffen die het tillen makkelijker maken? Er zijn enkele kleine stukjes op de trap aangetast maar dit is op te lossen met verf. Enorm bedankt voor de uitvoering!

Zoofy.nl
5

5 reviews

Vergelijkbare Klusjesmannen in de buurt

"
Boek direct een vakman