23
Reviews
4 years
Zoofy
Handyman
Carpenter
Gardener

4.83/5 - 23 reviews

TOP PRO

Vertrouwd Onderhoud

TOP PRO

4.83/5 - 23 reviews

Handyman
Carpenter
Gardener
Maastricht
23 jobs done
4 years at Zoofy as Handyman, Carpenter and Gardener

About Vertrouwd Onderhoud plumber

Welkom bij Vertrouwd Onderhoud, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Maastricht. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Vertrouwd Onderhoud zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Vertrouwd Onderhoud staat voor Show more...

Reviews over Vertrouwd Onderhoud

Wij zijn zeer tevreden over de klus die hij geklaard heeft. Er was een klein onderdeel van de vlizotrap kapot en omdat dit onderdeel niet meer verkrijgbaar was, waren we genoodzaakt een nieuwe trap te kopen. Emil heeft het onderdeel gelukkig gerepareerd. Wij zijn erg blij mee. Het scheelt een hoop kosten. Bovendien hoefden we de trap, die verder goed was, niet te vervangen.

Gegaan zoals afgesproken! Goede vibe :)

Er is nog niks gebeurd ik krijg nergens de onderdelen als ik ze heb kan ik een afspraak maken

Emil was stipt op tijd, had voordien al goed met ons gecommuniceerd en heeft de klus prima geklaard. Hij is vriendelijk en beleefd, denkt goed mee en kan voldoende improviseren waar nodig in de gegeven situatie. Wij zijn dus zeer tevreden en kunnen hem zeker aanbevelen. Ook de verwerking via Zoofy ging vlot en erg snel een vakman gevonden zo, top!

Klus is geklaard. Vakman was erg aardig, kundig en correct.

Prima werk geleverd door Emil.

Prima werk geleverd door Emil.

Emil was very professional and did a very good job.

Zoofy.nl
4.83

23 reviews

Vergelijkbare Handymen in de buurt

"
Book a professional