Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

IM-akhrif

TOP PRO BADGE TOP PRO

5/5 - 5 reviews

IM-akhrif
5
Reviews
3 years
Zoofy
Plumber

Plumber

Plumber

Heating Technician

Flooring specialist

Sassenheim
5 jobs done
install shower cabin , replace radiator knob , plumber full day
3 years at Zoofy as Plumber, Heating Technician and Flooring specialist

About IM-akhrif plumber

Welkom bij IM-akhrif, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Sassenheim. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij IM-akhrif zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. IM-akhrif staat voor je klaar om elke plumber klus Show more...

Reviews over IM-akhrif

Aardige vriendelijk en beleefde man

De klus is vanmorgen zeer naar tevredenheid uitgevoerd. Vooraf hadden we goed contact over de werkzaamheden. Ook was het fijn dat ik de avond ervoor nog een berichtje kreeg. Redouan is een vriendelijke en bekwame loodgieter. Na afloop van de klus zag alles er ook netjes uit.

Duidelijke communicatie en snel. Erg goede ervaring. Dankjewel Redouan!

Hij werkte secuur en was relatief snel klaar. Een aardige, kundig man

Redouan had een lastige klus bij mij, namelijk het vervangen van een fontein, kraan en sifon die er al sinds 1979 in zaten. Om te beginnen ging de hoofdkraan al niet dicht, de nieuwe sifon paste niet op de afvoer en de gaten van de nieuwe loodzware marmeren fontein zaten op een onmogelijke plek om aan te kunnen draaien. Maar Redouan heeft met veel creativiteit alle problemen opgelost en ik ben ontzettend blij met het resultaat, echt prachtig. Ook de naservice was uitstekend. Redouan belde nog op om te zeggen dat áls er onverhoopt toch nog iets ging lekken, ik dan meteen moest bellen. Ook zijn voorbereiding was erg goed, ik moest zoveel mogelijk foto's van de oude situatie sturen en op basis daarvan bracht hij nog extra materiaal mee. Bij de nieuwe marmeren fontein van de Praxis zaten bijvoorbeeld geen pluggen of schroefmateriaal voor bevestiging aan de muur. Redouan kort samengevat: Topservice van een vakman!

Zoofy.nl 5 5 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

"

Andere diensten voor je huis

install floating furniture hang up the punching bag chandelier installation carpenter half week windmill at home attic insulation plumber per hour leaking sink sanibroyeur hardwood flooring install toilet fountain water softener besta closet assembly interior door painting closet installation gardener half day
Book a professional