50
Reviews
4 years
Zoofy
Plumber
Heating Technician
Electrician

4.88/5 - 50 reviews

TOP PRO

AE Allround Bedrijf

TOP PRO

4.88/5 - 50 reviews

Plumber
Heating Technician
Electrician
Dordrecht
50 jobs done
4 years at Zoofy as Plumber, Heating Technician and Electrician

About AE Allround Bedrijf plumber

Welkom bij AE Allround Bedrijf, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Dordrecht. Inmiddels zijn we 4 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij AE Allround Bedrijf zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. AE Allround Bedrijf staat voor Show more...

Reviews over AE Allround Bedrijf

De klus is naar verwachting verholpen. Er moest nog een onderdeel opgehaald worden, omdat deze niet aanwezig was maar dat is direct gedaan en binnen no time werkte alles.

Klus is nog niet klaar maar heb advies en hulp gekregen om deze vlgd week af te maken. Super loodgieter .. vriendelijk, goed werk en netjes !

Ab was buitengewoon behulpzaam, vriendelijk, sociaal, professioneel en straight to the point. Als er meer mannen zoals hij werkzaam zijn bij Zoofy, mag Zoofy daar met geluk van spreken!

Abderrahim is zeer vakkundig te werk gegaan. Daarnaast heeft hij ons voorzien van fijn advies om een dergelijke verstopping in de toekomst te proberen te voorkomen. Abderrahim was erg sociaal en opgewekt. Mede hierdoor hebben we de klus erg positief ervaren. Een eventuele toekomstige klus laten we vol vertrouwen wederom door Abderrahim uitvoeren.

Goede service en deskundige uitleg

Zoofy.nl
4.88

50 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

"
Book a professional