Regel nu jouw ict-specialist

Beveiligen PC of Mac

Vanaf €59 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 318 ict-specialisten in jouw regio

Een trage PC of laptop kan het gevolg zijn van virussen of malware. Houdt internet criminelen buiten de deur en laat je computer goed beveiligen. Een computerreparateur zal je computer controleren en anti-virus software installeren. Bekijk prijzen en plan online een afspraak in.

Regel nu jouw ict-specialist
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • Partners met: Gamma, Praxis, fonQ & Bol
  • Ruim 1.000.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 6 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Andere klussen op Zoofy:

Waarom het beveiligen van de computer belangrijk?

Het beveiligen van een computer is belangrijk omdat dit ervoor zorgt dat uw gegevens en uw systeem veilig zijn. Als uw computer niet beveiligd is, kan dit leiden tot allerlei problemen, zoals dat uw gegevens gestolen kunnen worden, dat er virussen op uw computer terechtkomen, dat er ongewenste toegang tot uw systeem verkregen wordt en dat uw computer trager gaat werken. Door uw computer te beveiligen, kunt u dit soort problemen voorkomen en uw gegevens en uw systeem beschermen. Het beveiligen van een computer kan bijvoorbeeld door middel van antivirussoftware, wachtwoordbeveiliging en het regelmatig bijwerken van uw besturingssysteem.

Windows beveiligen versus mac beveiligen

Het beveiligen van een computer met Windows of MacOS is op veel manieren vergelijkbaar, omdat beide besturingssystemen gebruikmaken van dezelfde soort beveiligingsmaatregelen. Zo kunt u bijvoorbeeld op beide systemen gebruikmaken van antivirussoftware om virussen te voorkomen, wachtwoordbeveiliging om ongewenste toegang te voorkomen en updates installeren om beveiligingslekken te dichten.

Verschillen tussen Mac computers en Windows besturingssysteem

Er zijn echter ook enkele verschillen tussen het beveiligen van een computer met Windows en MacOS. Zo is het bijvoorbeeld makkelijker om een computer met Windows te beveiligen omdat er meer beveiligingssoftware beschikbaar is voor dit besturingssysteem. MacOS-computers zijn doorgaans minder vatbaar voor virussen en malware, maar er zijn wel specifieke dreigingen waar MacOS-gebruikers rekening mee moeten houden, zoals ransomware. Het is daarom belangrijk om op beide systemen goed na te denken over de beveiliging van uw computer.

Andere Computer gerelateerde klussen

Wifi thuisnetwerk aanleggen
Opschonen PC of Mac
Virus verwijderen van de PC of Mac

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af