Computerreparateur Leeuwarden

Onze computerreparateurs in Leeuwarden staan voor je klaar

bijv. 'Modem installeren'
Waarom Zoofy?
  • De laatste aanvraag was 5 minuten geleden.
  • Er zijn vandaag 216 klusaanvragen.
  • Ruim 100.000 mensen gingen je voor.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij regelen de beste prijs voor je.
Meer dan 3.000 elektriciens, loodgieters, cv monteurs, schilders, slotenmakers, dakdekkers, klusjesmannen, timmermannen en witgoedmonteurs staan voor je klaar!
Meer dan 3.000 vakmannen

Meer dan 3.000 vakmannen

Geen voorrijkosten, er komen alleen lokale vakmannen bij je langs

Meer dan 15.000 reviews

Meer dan 15.000 reviews

Huiseigenaren zoals jij beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10

Betaal achteraf

Betaal achteraf

Betaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

Computerreparatie in Leeuwarden

Je hebt een computer die je al zolang hebt als je huis in Leeuwarden. Die computer werkt niet meer helemaal goed. Om te voorkomen dat je alle bestanden kwijt bent van die computer wil je een back-up laten maken. Via Zoofy regel je een computerhulp die dat vakkundig voor je regelt.

Populaire Computerreparateur klussen Toon alle klussen

Onze Computerreparateurs zijn hier aan het werk

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Alle Computerreparateur klussen op een rijtje

Waar in het Friese Leeuwarden komen de computerhulpen?

Je wordt geholpen in de wijken: Oud-Oost, Camminghaburen, Potmargezone, Grou, Stiens, Sonneborgh, Aldlân de Hemrik, Bilgaard Havankpark, De Zuidlanden, Dokkummer le, Nijlân de Zwette, Dorpen Zuid-Oost, Heechterp Schieringen, Vrijheidswijk, Goutum, Vossepark Helicon, Dorpen Zuid-West, Binnenstad, Westeinde en in Huizum-West. Waar in Leeuwarden je woont, je wordt in elke windstreek geholpen.Een afspraak heb je in een minuut of twee gemaakt. Je kiest waarvoor je een computerhulp nodig hebt. Dat kan zijn voor een klus als: het trekken van netwerkkabels, wifithuisnetwerk aanleggen, reparatie aan computer of laptop, beveiligen van de pc of Mac, het herstellen van data, een virus verwijderen, het installeren van een nieuwe printer of het opschonen van je computer of laptop. Je kiest een dag en tijd waarop jij thuis bent en de monteur langs kan komen. Sommige problemen met een computer kunnen niet te lang wachten en moeten vandaag nog opgelost worden. In dat geval kies je voor spoed, je kan dan geen dag en tijd kiezen omdat de monteur dezelfde dag nog langskomt in Leeuwarden. Voordat je afspraak definitief is, hoef je alleen nog een aantal gegevens in te vullen. Handig om te weten: de monteur komt uit Leeuwarden of de omgeving. Het is dus een lokale vakman en dat betekent voor jou dat je geen voorrijkosten hoeft te betalen. Tijdens het maken van de afspraak zie je de prijs per uur staan wat gerekend wordt voor de klus. Die prijs is inclusief de BTW.