Computerreparateur Leeuwarden

Voor een wifi netwerk aanleggen, data recovery en al jouw andere computer klussen. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze computerhulpen uit Leeuwarden.

bijv. 'Modem installeren'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 9 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Computerreparatie in Leeuwarden

Je hebt een computer die je al zolang hebt als je huis in Leeuwarden. Die computer werkt niet meer helemaal goed. Om te voorkomen dat je alle bestanden kwijt bent van die computer wil je een back-up laten maken. Via Zoofy regel je een computerhulp die dat vakkundig voor je regelt.

Alle klussen
Backup maken PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 447 computerreparateurs bij jou in de buurt
Beveiligen PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 443 computerreparateurs bij jou in de buurt
Computer of laptop laten repareren
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 424 computerreparateurs bij jou in de buurt
Data recovery
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 428 computerreparateurs bij jou in de buurt
Modem installeren
108 keer aangevraagd
Vanaf €60 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 461 computerreparateurs bij jou in de buurt
Netwerkkabels trekken
192 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1710 computerreparateurs bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Waar in het Friese Leeuwarden komen de computerhulpen?

Je wordt geholpen in de wijken: Oud-Oost, Camminghaburen, Potmargezone, Grou, Stiens, Sonneborgh, Aldlân de Hemrik, Bilgaard Havankpark, De Zuidlanden, Dokkummer le, Nijlân de Zwette, Dorpen Zuid-Oost, Heechterp Schieringen, Vrijheidswijk, Goutum, Vossepark Helicon, Dorpen Zuid-West, Binnenstad, Westeinde en in Huizum-West. Waar in Leeuwarden je woont, je wordt in elke windstreek geholpen.Een afspraak heb je in een minuut of twee gemaakt. Je kiest waarvoor je een computerhulp nodig hebt. Dat kan zijn voor een klus als: het trekken van netwerkkabels, wifithuisnetwerk aanleggen, reparatie aan computer of laptop, beveiligen van de pc of Mac, het herstellen van data, een virus verwijderen, het installeren van een nieuwe printer of het opschonen van je computer of laptop. Je kiest een dag en tijd waarop jij thuis bent en de monteur langs kan komen. Sommige problemen met een computer kunnen niet te lang wachten en moeten vandaag nog opgelost worden. In dat geval kies je voor spoed, je kan dan geen dag en tijd kiezen omdat de monteur dezelfde dag nog langskomt in Leeuwarden. Voordat je afspraak definitief is, hoef je alleen nog een aantal gegevens in te vullen. Handig om te weten: de monteur komt uit Leeuwarden of de omgeving. Het is dus een lokale vakman en dat betekent voor jou dat je geen voorrijkosten hoeft te betalen. Tijdens het maken van de afspraak zie je de prijs per uur staan wat gerekend wordt voor de klus. Die prijs is inclusief de BTW.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af