Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

 

Veel geboekte klussen  
Onderhoud CV-ketel Tuin onderhoud
Boomstronken verwijderen Grond egaliseren
Plafond schilderen Kraan plaatsen
Lekkage opsporen Stukadoor Amsterdam
Schilder Amsterdam Leidingwerk plaatsen

 

 

Computermonteur Haarlem

Een trage computer is nooit leuk, ook niet voor een van de inwoners van Haarlem. Misschien helpt het om een keer die oude computer op te schonen. Je hebt alleen zelf niet de kennis om je computer helemaal goed op te schonen. Daarvoor heb je dan computerhulpen. Via de website van Zoofy regel je er dan een.

Alle klussen
Backup maken PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 396 computerreparateurs bij jou in de buurt
Beveiligen PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 393 computerreparateurs bij jou in de buurt
Computer of laptop laten repareren
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 371 computerreparateurs bij jou in de buurt
Data recovery
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 388 computerreparateurs bij jou in de buurt
Modem installeren
96 keer aangevraagd
Vanaf €60 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 404 computerreparateurs bij jou in de buurt
Netwerkkabels trekken
156 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 389 computerreparateurs bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Computerhulp in Haarlem, maar waar?

In de wijken: Oude Stad, Ter Kleefkwartier, Haarlemmerhoutkwartier, Europawijk, Indischewijk, Te Zaanenkwartier, Transvaalwijk, Zijlwegkwartier, Meerwijk, Molenwijk, Houtvaarderskwartier, Amsterdamsewijk, Parkwijk, Boerhaavewijk, Duinwijk, Vondelkwartier, Slachthuiswijk, Vogelenwijk, Delftwijk, Waarder en Veepolder en Spaarndam. Overal in Haarlem staan de computerhulpen voor je klaar.Met Zoofy heb je in slechts een paar minuten een afspraak met een computerhulp. Je vult in waarvoor je de computermonteur nodig hebt. Dat kan zijn voor het aanleggen van een wifi-netwerk, een back-up maken van je computer of laptop, om data te herstellen, virus verwijderen van pc of laptop, netwerkkabels trekken, installeren van appraten zoals printers, reparatie aan de computer het beveiligen van de laptop of de computer of voor het opschonen van de computer. Van de hiervoor genoemde klussen, zijn er een aantal waar meteen iets aan moet gebeuren. Bijvoorbeeld een virus. Voor die klussen kan je aangeven dat het om een spoedklus gaat. Dan komt er dezelfde dag nog een monteur langs. Voor andere klussen dan kan je aangeven dat de monteur morgen of op een later moment kan komen. Je hebt dan ook de keuze in een dag en tijd. Het laatste en misschien wel het belangrijkste zijn je gegevens. Dan kunnen we de monteur naar het goede adres sturen.  Wanneer je de afspraak maakt zie je het uurtarief staan. Die prijs is zonder de materiaalkosten. Voorrijkosten doen we bij Zoofy niet aan, omdat we met lokale computerhulpen werken.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af