Computerreparateur Haarlem

Voor modem installatie, pc beveiligen en al jouw andere computer klussen. In een paar klikken geregeld. Bestel eenvoudig één van onze computerhulpen uit Haarlem.

bijv. 'Modem installeren'
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro
  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.
  • De laatste aanvraag was 11 minuten geleden.
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Computermonteur Haarlem

Een trage computer is nooit leuk, ook niet voor een van de inwoners van Haarlem. Misschien helpt het om een keer die oude computer op te schonen. Je hebt alleen zelf niet de kennis om je computer helemaal goed op te schonen. Daarvoor heb je dan computerhulpen. Via de website van Zoofy regel je er dan een.

Alle klussen
Backup maken PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 447 computerreparateurs bij jou in de buurt
Beveiligen PC of Mac
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 443 computerreparateurs bij jou in de buurt
Computer of laptop laten repareren
60 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 424 computerreparateurs bij jou in de buurt
Data recovery
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 428 computerreparateurs bij jou in de buurt
Modem installeren
108 keer aangevraagd
Vanaf €60 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 461 computerreparateurs bij jou in de buurt
Netwerkkabels trekken
192 keer aangevraagd
Vanaf €55 per uur incl. btw
Gebaseerd op prijzen van 1710 computerreparateurs bij jou in de buurt
Alle klussen
Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Computerhulp in Haarlem, maar waar?

In de wijken: Oude Stad, Ter Kleefkwartier, Haarlemmerhoutkwartier, Europawijk, Indischewijk, Te Zaanenkwartier, Transvaalwijk, Zijlwegkwartier, Meerwijk, Molenwijk, Houtvaarderskwartier, Amsterdamsewijk, Parkwijk, Boerhaavewijk, Duinwijk, Vondelkwartier, Slachthuiswijk, Vogelenwijk, Delftwijk, Waarder en Veepolder en Spaarndam. Overal in Haarlem staan de computerhulpen voor je klaar.Met Zoofy heb je in slechts een paar minuten een afspraak met een computerhulp. Je vult in waarvoor je de computermonteur nodig hebt. Dat kan zijn voor het aanleggen van een wifi-netwerk, een back-up maken van je computer of laptop, om data te herstellen, virus verwijderen van pc of laptop, netwerkkabels trekken, installeren van appraten zoals printers, reparatie aan de computer het beveiligen van de laptop of de computer of voor het opschonen van de computer. Van de hiervoor genoemde klussen, zijn er een aantal waar meteen iets aan moet gebeuren. Bijvoorbeeld een virus. Voor die klussen kan je aangeven dat het om een spoedklus gaat. Dan komt er dezelfde dag nog een monteur langs. Voor andere klussen dan kan je aangeven dat de monteur morgen of op een later moment kan komen. Je hebt dan ook de keuze in een dag en tijd. Het laatste en misschien wel het belangrijkste zijn je gegevens. Dan kunnen we de monteur naar het goede adres sturen.  Wanneer je de afspraak maakt zie je het uurtarief staan. Die prijs is zonder de materiaalkosten. Voorrijkosten doen we bij Zoofy niet aan, omdat we met lokale computerhulpen werken.

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af