promo-main

Asbest saneren in Dordrecht

Er zijn 6 vakmannen actief in Dordrecht. Onze asbestsanering vakmannen hebben een gemiddelde score van 4.4.

Asbestsanering kosten in Dordrecht.

promo Gem. € 65 per uur Min € 49 - Max € 349

De prijs voor Het saneren van asbest in Dordrecht is gebaseerd op prijzen van 6 klusjesmannen in de buurt.

insurance

Voor alle klusjes bij jou thuis, wij vinden de hulp die nodig is. Zoek je klus en maak direct een afspraak met een vakman

explanation-img
explanation-img
explanation-img
explanation-img
Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag Professionals in de buurt zien jouw aanvraag Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie
explanation-block Zoek je klus en verstuur jouw klusaanvraag
explanation-block Professionals in de buurt zien jouw aanvraag
explanation-block Een vakman komt langs in een van jouw voorgestelde tijdvakken
explanation-block Betaal je factuur gemakkelijk achteraf via iDeal of Tikkie

Een klusjesman nodig? 6 zijn beschikbaar voor Het saneren van asbest in Dordrecht.

promo

Okay

klusjesman
star star star star star
4,5/5 - 15 reviews
card Dordrecht key 25 klussen uitgevoerd
tools aannemer, afzuigkap installeren, asbestsanering

Hoi, heb je nood aan een klusser voor klusdiensten? Mijn sterktes zijn nu in te huren! Ik ben actief in de regio Dordrecht op het gebied van klusjesman voor particulieren en bedrijven. Door mijn ervaring en kunde in ondermeer meubels monteren, zonwerende folie aanbrengen en zowel kleinere als grote klussen kan ik de klussen vaak tegen een scherpe prijs aanbieden.

star star star star star

5 sterren lijkt overdreven, maar bij deze vakman is het toch echt zo. Ondanks zijn autopech toch met eigen vervoer snel gekomen. Een grote klus (compleet verleggen van water toevoer en afvoer in de keuken) in slechts 3 uur gedaan. En helemaal niet duur. Het is lastig om een goede betaalbare loodgieter te vinden maar bij deze man kan ik gerust zeggen dat je bij hem goed zit. Ik raad hem dus zeker aan.

promo

Ad

klusjesman
star star star star star
5/5 - 1 reviews
card Dordrecht key 2 klussen uitgevoerd
tools aannemer, afzuigkap installeren, asbestsanering

Ik ben klusspecialist. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Wat mij voldoening geeft is dat klanten tevreden zijn! Al jarenlang een erkend klusspecialist in de regio Dordrecht Door mijn ervaring en specialisatie in ondermeer planken ophangen, muren verwijderen en sloopwerk kan ik de klussen vaak tegen een scherpe prijs aanbieden.

star star star star star

De klus is naar grote tevredenheid uitgevoerd. Ad is een vakman die goed luisterde naar mijn wensen en vervolgens rustig en serieus aan de slag ging. Hij gaf ook goed advies, dat heb ik erg op prijs gesteld.

promo

Richard

klusjesman
star star star star star
4,5/5 - 31 reviews
card Dordrecht key 92 klussen uitgevoerd
tools aannemer, asbestsanering, handyman half day

De ideale oplossing om zeker te zijn dat je geheel tevreden bent met de uitgevoerde werkzaamheden! Mijn werkgebied is regio Dordrecht tot ongeveer 50 km daarbuiten of in overleg. Je kunt bij mij o.a. Terecht voor: lampen vervangen, deuren openmaken, rolluiken monteren

star star star star star

Op het afgesproken tijdstip aanwezig en netjes gewerkt.

promo

Wesley

klusjesman
star star star star star
4,9/5 - 15 reviews
card Dordrecht key 65 klussen uitgevoerd
tools aannemer, afzuigkap installeren, asbestsanering

Ik hou van mijn werk en doe er alles aan om kwaliteit af te leveren. In overleg is er veel mogelijk, dus aarzel niet om contact op te nemenvoor advies. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de omgeving Dordrecht maar andere regio's zijn ook bespreekbaar. Wij verrichten de volgende werkzaamheden: klusjesman per uur, kapstokken ophangen en tv muurbeugels bevestigen.

star star star star star

Hij moest even terug om de juiste watermeter te halen, daarna prima in orde.

promo

Aramian

klusjesman
star star star star star
3,7/5 - 15 reviews
card Dordrecht key 30 klussen uitgevoerd
tools asbestsanering, vloer leggen, wc bril vervangen, zonwering binnen

Als klusspecialist heb ik al een heleboel ervaring. Ik werk met oog en oor voor jouw wensen en voer mijn opdrachten met plezier en zorg uit. Mijn uitgangspunt is: de klant tevreden ik tevreden en ik hoop je daarom binnenkort als klant te mogen ontmoeten. In de streek van Dordrecht voer ik mijn activiteiten uit en mijn klussen tot een goed einde breng. Door mijn ervaring en kunde in ondermeer verhuishulp, zowel kleinere als grote klussen en sloopwerk kan ik de klussen vaak tegen een scherpe prijs aanbieden.

star star star star star

Aramian heeft keihard gewerkt, was flexibel en heeft de diverse klussen perfect uitgevoerd. Wij zijn zeer, zeer tevreden!

promo

Ajay

klusjesman
star star star star star
4/5 - 6 reviews
card Dordrecht key 41 klussen uitgevoerd
tools aannemer, asbestsanering, handyman half day

Beste, graag stel ik me even aan je voor. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers en teveel om op te noemen maar ik ben gespecialiseerd in klusdiensten. Mijn motto is snel, strak en superkwaliteit. Mijn werkzaamheden zijn veelal in de buurt van Dordrecht en omstreken. Jouw vakman, met jarenlange ervaring, op het gebied van: vloeren leggen, ruiten vervangen en aircoluiken plaatsen.

star star star star star

Het is super gedaan.

Wat kost een asbestsanering in Dordrecht?

Het saneren van asbest kost gemiddeld 65 EUR in Dordrecht

Waarom Zoofy?

Why0 Er zijn vandaag 88 klusaanvragen. Why1 Ruim 200.000 mensen gingen je voor. Why2 De laatste aanvraag was 20 minuten geleden. Why3 100% klusgarantie Why4 Geen voorrijkosten.