4
Reviews
2 years
Zoofy
Plumber
Handyman

5/5 - 4 reviews

TOP PRO

Roy-all Technics

TOP PRO

5/5 - 4 reviews

Plumber
Handyman
De Moer
4 jobs done
hang lamp , install door handle , plumber half week
2 years at Zoofy as Plumber, Handyman

About Roy-all Technics plumber

Welkom bij Roy-all Technics, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio De Moer. Inmiddels zijn we 2 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Roy-all Technics zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Roy-all Technics staat voor je klaar om Show more...

Reviews over Roy-all Technics

Ik was eerlijk gezegd een beetje wantrouwend naar een dienst zoals Zoofy. Ik heb mij teveel gefocust op de negatieve reviews (niet goed natuurlijk), waardoor ik al een soort van vooroordeel heb gecreëerd. Alhoewel ik best geloof dat je ook wat geluk moet hebben met de vakman die naar jou komt. En dat geluk had ik! Roy Henriks uit Brabant heeft bij mij een regendouche geïnstalleerd. En wat een top man was dat! Alles ging perfect. De communicatie, het werk zelf, alles was onwijs goed. Over het gedeelte van Zoofy ben ik ook zeker te spreken. Ze hebben me netjes opgebeld en naar mijn voorkeuren gevraagd. Roy kwam zelfs dezelfde dag nog. Voor de rest heb je in principe niet veel met Zoofy zelf te maken. Kortom: aanrader! :-)

Vriendelijk, denkt mee en levert goed werk.

Zoofy.nl
5

4 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

"
Book a professional