85
Reviews
7 years
Zoofy
Electrician

4.87/5 - 85 reviews

TOP PRO

Grids Installatietechniek

TOP PRO

4.87/5 - 85 reviews

Electrician
Schiedam
85 jobs done
7 years at Zoofy as Electrician

About Grids Installatietechniek electrician

Welkom bij Grids Installatietechniek, dé expert op het gebied van electrician klussen in de regio Schiedam. Inmiddels zijn we 7 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Grids Installatietechniek zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Grids Installati Show more...

Reviews over Grids Installatietechniek

Toen ik via de CB-Nieuwsbrief van het bestaan van 'klushulp' kennis nam was mijn eerste gedachte : "Dit is te mooi om waar te zijn!" Immers, waar vind je in deze overspannen tijd een vakman die je klus wil klaren en dan ook nog betrouwbaar is en op relatief korte termijn ?" Ik heb inmiddels ervaren dat dit toch bestaat via Uw klushulp en de vakman Rewien Sewgobind van installatiebedrijf Grids. Ik ben er dol blij van geworden omdat ik zelf al 3 jaar tegen deze klus opkeek om zelf te doen bij gebrek om een vakman te vinden. Hulde voor deze service van Cb die ik even belangrijk vind dan een goede verzekeringen die ik daar heb. U zult begrijpen dat ik zo direct met plezier de factuur betaal !

Zoofy.nl
4.87

85 reviews

Vergelijkbare Electricians in de buurt

"
Book a professional