nieuw in de app

Nieuw in de app: Makkelijker & sneller factureren

dinsdag 02 februari 2021

Moe van al het hoofdrekenen of werken met rekenmachines? We hebben je gehoord! Vanaf heden gaat het factureren via de app nog makkelijker & sneller. 


Promo

Promo - Registreer en maak kans op €1.000

dinsdag 02 februari 2021

Jij bent expert in het klussen en Zoofy is expert is het vinden van klussen voor jou. Een uitstekende match toch? Registreer je nu bij Zoofy! Pak een klus, voer 'm uit en factureer. Doe je dit voor 31 maart dan maak jij kans op €1.000 contant. 

Hebben we jouw interesse? Goed, lees dan even verder want het wordt nog mooier. Lees meer »

Hoe factureer ik een Bol.com klus?

maandag 07 december 2020

Yes, we zijn gestart met Bol.com. Dit betekent dat klanten onze installatieservice nu ook als een los product op Bol.com kunnen kopen. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van een kraan, van een Nest Learning thermostaat of Nest Hello videodeurbel. Top dat je de aanvraag via Bol.com hebt opgepakt! 

Er zijn een paar dingen waarvan je op de hoogte moet zijn, lees deze blog daarom goed door! 

 

 

Een klus samen uitvoeren met een collega

vrijdag 27 november 2020

Natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat het in sommige situaties noodzakelijk is om met een collega te komen (in verband met veiligheid of verzekering).

Wellicht is dit voor jou als vakman vanzelfsprekend, echter is dit voor klanten niet altijd het geval. Zij huren niet voor niets een vakman in om hun klus te klaren.Belangrijk om te weten is dat wij standaard tarieven die gelden voor 1 persoon communiceren naar de klant.

facturen

Geannuleerde klussen en het factureren hiervan

vrijdag 27 november 2020

Het is inmiddels bij vele van jullie al bekend dat klussen enkel nog geannuleerd kunnen worden door klanten zelf. De klant kan dit doen door onze eerste e-mail erbij te pakken genaamd ‘We zijn voor je aan de slag’. In deze mail staat een knop 'bekijk je boeking', wanneer de klant hierop drukt komen zij terecht op een boekingspagina. Hier kan de klant de klus zelf annuleren.

partner praxis betersport

Nieuwe partners voor mooie klussen

donderdag 26 november 2020

Nieuwe partners Praxis en betersport gaan weer voor mooie extra klussen zorgen.