Vakman nieuws

Veilig werken in de bouw

donderdag 10 maart 2022

Werken in de bouwsector brengt de nodige risico’s met zich mee. Waarschuwingsborden en afzetlint kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid op dergelijke locaties.

ZZP Vakman Knab

De voordelen van Zoofy voor de ZZP'er

woensdag 19 januari 2022

Dagelijks weten vele klanten voor hun klus via Zoofy de weg naar een goede vakman bij hen in de buurt te vinden. En al meer dan 200.000 tevreden klanten gingen hen voor. Maar hoe zit het met jou als vakman? Vind jij omgekeerd ook net zo makkelijk de weg naar jouw klanten?

Zoofy offerte service

Maak gebruik van de zoofy offerte service

maandag 01 november 2021

Heb jij een een grotere klus die je via Zoofy laat uitvoeren? Het is vanaf nu mogelijk om via Zoofy een offerte op te stellen voor de klant. Heel eenvoudig via de Zoofy app. 

Vakman nieuws veiligheidsschoenen

Een werkschoen is niet altijd een veiligheidsschoen.

donderdag 07 oktober 2021

Alles over de veiligheid van veiligheidsschoenen. De risico’s die werknemers lopen, zijn beschreven in een verplichte Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E). In dit plan dienen de persoonlijke beschermingsmiddelen te worden genoemd.

nieuw in de app

Nieuw in de app: Makkelijker & sneller factureren

dinsdag 02 februari 2021

Moe van al het hoofdrekenen of werken met rekenmachines? We hebben je gehoord! Vanaf heden gaat het factureren via de app nog makkelijker & sneller. 


Promo

Promo - Registreer en maak kans op €1.000

dinsdag 02 februari 2021

Jij bent expert in het klussen en Zoofy is expert is het vinden van klussen voor jou. Een uitstekende match toch? Registreer je nu bij Zoofy! Pak een klus, voer 'm uit en factureer. Doe je dit voor 31 maart dan maak jij kans op €1.000 contant. 

Hebben we jouw interesse? Goed, lees dan even verder want het wordt nog mooier. Lees meer »