Nest Hello Videodeurbel installatie

Nest Hello Videodeurbel installatie

Vanaf €89 incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 571 smart home installateurs bij jou in de buurt

Nest Hello Videodeurbel aangeschaft? Mooi! Nu nog even installeren. Oude bel verwijderen, alle draadjes netjes aansluiten en verbinden maar. Laat het over aan onze installateurs. Voor een vast tarief hangt de deurbel netjes op z’n plek. Mocht er een nieuwe beltrafo of relais nodig zijn dan kan de installateur in overleg extra kosten rekenen.

Nu regelen
14 recensies

Wij willen graag dat jij altijd blij bent met het eindresultaat van jouw klus. Daarom bieden wij 100% kwaliteitsgarantie en zijn wij verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Lees meer

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Deze vakmannen staan direct voor je klaar!

Nest Hello Videodeurbel installeren

Altijd zien wie er voor de deur staat. Ook nog eens in haarscherp beeld. Met dank aan je nieuwe Nest Hello Videodeurbel. Wordt er aangebeld dan krijg je een melding op je mobiele telefoon. Zo kun je altijd direct communiceren met je bezoek. Waar je ook bent. Daarnaast dient het apparaat als beveiligingscamera. Dat verhoogt de veiligheid. Je weet altijd wat er zich afspeelt voor de voordeur. 

Ben je niet thuis dan kun je de bezoeker zelfs te woord staan met een vooraf ingesproken bericht!

De Nest Hello Videodeurbel werkt bovendien goed samen met de smart producten van ondermeer Google. Via Chromecast kun je de beelden bijvoorbeeld ook op je TV tonen. 

Heb je je nieuwe slimme deurbel in huis, dan is het tijd voor de installatie. Gewapend met een schroevendraaier, boormachine en eventueel een ladder en transformator om het voltage om te zetten regelt een van onze Nest Pro’s dit zo voor je. 

Bij elk Nest product is de eerste stap de installatie van de app op je mobiele telefoon. Heb je al Nest apparatuur in huis, dan kun je dit overslaan. In de app scant de vakman de QR code van de deurbel. Het apparaat wordt op die manier geregistreerd in de app. 

Vervolgens zal de vakman de stroom uitschakelen. Altijd een belangrijke stap voor het werken met stroom. Zo voorkom je dat je per ongeluk een schok krijgt. 

Meegeleverd in de doos is de Nest connector. Deze wordt als eerste geinstalleerd. De Nest pro weet precies hoe hij de kabels moet aansluiten in de behuizing. Als de connector goed is aangesloten kan hij op een plek naar keuze worden gemonteerd. 

Een volgende stap is het demonteren van de huidige deurbel. De vakman schroeft de deurbel los en trekt de bijhorende kabels iets naar buiten zodat ze niet per ongeluk in het gat verdwijnen!

Wanneer je de Nest Hello videodeurbel wilt plaatsen op de plek van de oude deurbel (dat is vaak het mooist!), dan zal de vakman de meegeleverde montageplaat gebruiken. Deze schroeft hij vast over de plek van de oude deurbel. 

De kabeltje worden daarna aangesloten op je nieuwe deurbel en dan is het slechts nog maar een kwestie van monteren. 

Alles op zijn plek? Top! Test alles wel nog even goed, voordat de monteur weer vertrekt. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af