Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

YG Installatietechniek

TOP PRO BADGE TOP PRO

4.71/5 - 28 reviews

YG Installatietechniek
28
Reviews
6 years
Zoofy
Plumber

Plumber

Plumber

Soest
28 jobs done
install shower tray , plumber half day , water in crawl space
6 years at Zoofy as Heating Technician, Plumber

About YG Installatietechniek plumber

Welkom bij YG Installatietechniek, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Soest. Inmiddels zijn we 6 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij YG Installatietechniek zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. YG Installatietechniek staat Show more...

Reviews over YG Installatietechniek

Het werk had sneller afgemaakt kunnen worden. Ik had de indruk dat er tijd werd gerekt om langer dan 1 uur aanwezig te zijn. Ik vind het niet erg wanneer de job geklaard is binnen een half uur en dan voor 1 uur betaald krijgen. Onnodig tijd rekken is niet goed voor de imago.

Ja, heel simpel een kapotte kraan, dus hoefde Yavuz niet veel te doen verder?

Komt zijn afspraken na...gewoon super geholpen.

Vriendelijk en professioneel. Kwam wel later dan gepland, maar de klus is perfect gedaan.

We hadden met spoed iemand nodig en yavuz heeft snel gereageerd, hij kon bijna direct komen. Hij heeft het werk prima gedaan. Fijn dat hij dit zo snel kon doen, hij heeft ons heel erg uit de brand geholpen. Super.

Ben uitermate tevreden met de werkzaamheden die Yavuz heeft uitgevoerd. Hij is zeer klantvriendelijk en servicegericht. Ik kon het waarderen dat hij vooraf telefonisch contact opnam om zijn komst te melden. Bedankt

Fantastische loodgieter, denkt met je mee en erg klant vriendelijk !

Goede uitleg, en snel. Afspraak was wel duidelijk.

Goeie vakman! Yavuz heeft de lekkage in onze douche op een mooie manier verholpen. Erg vriendelijk. Belde ook van tevoren om afspraak en tijd te bevestigen, fijn! Wij raden Yavuz zeker aan.

Heel tevreden met de vakman, is ook voor nazorg langs geweest.

Het was een aardige meneer die transparant was over de kosten en zijn best deed om de kraan te maken.

Netjes, correct en snel.

Presentatie: Keurig en prettig. Echte vakman. Weet waar die over praat. Probleem correct verholpen voor een redelijke prijs. Aanrader.

Prima, kan niet beter. Snel , deskundig en communicatief heel goed.

prima!

Top!

Vriendelijk,en doet ze werk heel erg goed

Yavuz is een heel fijn persoon. Werkt rustig, is beleefd een fijn mens en hij heeft het klusje gefikst in no time. Of de kraan weer gaat lekken weet ik natuurlijk nog niet, maar dan zou ik hem graag weer bellen..

Yavuz legde goed uit wat hij ging doen en waarom. Dat geeft vertrouwen. Heel fijn dat hij ook de afvoer van mijn wasmachine heeft gemaakt!

Zoofy.nl 4.71 28 reviews

Vergelijkbare Heating Technicians in de buurt

Pro image
Klusbedrijf falina

5 reviews

"

Andere diensten voor je huis

defrost frozen pipes carpet cleaning smoke alarm moving truck including two movers mowing grass close open stairs install hr glas painting laminate insulation company quote service install threshold aid leaking sink floating shoe cabinet balcony renovation roller blinds leakage paint house
Book a professional