Book direct with our agents: 020-2134422

Search for your job

loodgietersbedrijf D.H

TOP PRO BADGE TOP PRO

4.88/5 - 40 reviews

loodgietersbedrijf D.H
40
Reviews
5 years
Zoofy
Plumber

Plumber

Plumber

Heating Technician

Handyman

Roermond
40 jobs done
installation window decoration fonq , geyser replacement installation , install stair gate
5 years at Zoofy as Plumber, Heating Technician and Handyman

About loodgietersbedrijf D.H plumber

Welkom bij loodgietersbedrijf D.H, dé expert op het gebied van plumber klussen in de regio Roermond. Inmiddels zijn we 5 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij loodgietersbedrijf D.H zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. loodgietersbedrijf D.H sta Show more...

Reviews over loodgietersbedrijf D.H

Danny heeft de klus naar tevredenheid geklaard. Hij was netjes op tijd en prettig in de omgang.

Danny kwam later dan afgesproken. Was fijn geweest als ik een berichtje kreeg., omdat ik zorgen begon te maken over da afspraak. Uiteindelijk is hij gearriveerd en uitgelegd waarom hij laat was. Afgezien hiervan heeft hij uitstekend werk geleverd en hij is erg vriendelijk en geeft goed advies. Hij verdient 5 ster, maar vanwege laat komen geef ik hem 4 ster. Ik ben heel tevreden.

oude kraan vervangen. nieuwe kraan geplaatst. vriendelijke man. goed getest zodat zeker waren dat het niet gaat lekken. advies gegeven mbt bad.

Reparatie prima uitgevoerd

Was snel klaar, wel goed werk. Tevreden en vriendelijk

Goede ervaring.

Danny heeft prima service verleend. Is op mijn verzoek op zoek gegaan naar een kraan die enigszins vergelijkbaar was met die we hadden. In 4 verschillende winkels niet gevonden, toen heeft hij via internet besteld. Fijn contact telefonisch en via whatsapp gehad. Keurig aangegeven wanneer hij zou komen en inderdaad toen prima werk geleverd. Ik kan Danny zeker aanraden voor wat voor loodgietersklus dan ook! Aardige gast en voor zover ik het kan inschatten een echte vakman.

Danny is een professionele en kundige vakman.

Danny is een uitstekende vakman, denkt goed mee en geeft goede adviezen.

Danny is heel vriendelijk en vakkundig heeft zijn werk zeer goed gedaan.raad hem erg aan.

Danny kon de installatie niet doen omdat Aqua Puritan niet alle onderdelen bij het apparaat had gevoegd. Een ritje naar Karwei gaf geen resultaat. Morgen, donderdag, komt hij terug nadat hij zelf bij de groothandel de juiste koppelingen/slangen heeft gekocht.

Danny kwam op tijd zoals afgesproken, gaf blijk van vakmanschap en klaarde de klus . Eindresultaat was goed en mooi. Fijne vakman.

Danny was goed voorbereid en had de juiste onderdelen mee. Hij was vriendelijk en werkte snel, goed en netjes. Een aanrader!

De klus is naar onze tevredenheid gebeurd en ook zijn heel tevreden over Danny Heijmans. Het was een vakman en ook inventief.

De klus is snel en goed uitgevoerd.

De klus is tot volle tevredenheid geklaard. Jammer dat niet alle info van Zoofy naar de klusjesman gaat: hij had niet de foto van de kraan ontvangen. Deze heb ik hem later nog gestuurd.

De loodgieter was op tijd gekomen. De klus werd snel en correct gedaan! Compliment. Loodgieter was een zeer vriendelijk persoon.

De loodgieter was op tijd. Heeft de klus netjes en snel geklaard. Wij zijn er blij mee.

Deze vakman was geweldig. Hij nam van tevoren contact op om afspraken te maken. Hij had al het materiaal bij zich, was beleefd en heeft alles weer keurig opgeruimd. Ik ben blij.

een vakman werkt erg netjes , en zeer klant gericht.

erg tevreden!!!

geduldig, vriendelijk en precies.

Helemaal goed, nette man en vakman.

Het is alles opgelost en ik ben zo tevreden.

IK BEN TEVREDEN. DANNY IS EEN GOEIE , VRIENDELIJKE VAKMAN .

Klus is goed uitgevoerd

Klus netjes geklaard. Resultaat oké. Danny is vriendelijk en werkt netjes.

Klus zeker geklaard. Fantastische kerel!

Kraan vervangen. Perfect verlopen ondanks dat het een oude kraan was. Professioneel werk!

Mooi, goed en netjes werk geleverd!!

Op tijd en prima vakwerk.

Prima alles naar wens gerepareerd . Met goede afspraken

Prima en vakkundig uitgevoerd

Prima werk gedaan. Goede vakman.

Primakerel en zeer betrouwbaar ! De klus kon, buiten zijn schuld, niet gebeuren. maar de zaak is financiëel tot tevredenheid opgelost.

Super fijn en snelle service. Vakman met kennis!

Vervangen van een kraan en wasbak perfect uitgevoerd. Daarnaast klein keukenblok afgebroken en de kraan verlengd tot een buitenkraan. Alles netjes afgewerkt en oude spullen afgevoerd. Top!

Vriendelijk contact, zoals het er tot nu toe uitziet, heel goed werk geleverd.

Vriendelijke man, die goed werk leverde

zeer correcte vakman , tot het opruimen van verpakkings materiaal aan toe en een correct afscheidsbedankje bij het verlaten van mijn woning.

Zoofy.nl 4.88 40 reviews

Vergelijkbare Plumbers in de buurt

Pro image
SMD Spek multidiensten B.V.

5 reviews

"

Andere diensten voor je huis

basement renovation paint house install infrared panel sweep chimney wifi installation connect internet package measurement service connecting buffer tank hang and mounting garden roof install floating furniture digital help bed bugs per hour office assistance per hour
Book a professional