Zoek hier je klusje

Een klus samen uitvoeren met een collega

vrijdag 27 november 2020

Een klus samen uitvoeren met een collega, waar moet je op letten.

Natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat het in sommige situaties noodzakelijk is om met een collega te komen (in verband met veiligheid of verzekering).

Wellicht is dit voor jou als vakman vanzelfsprekend, echter is dit voor klanten niet altijd het geval. Zij huren niet voor niets een vakman in om hun klus te klaren.Belangrijk om te weten is dat wij standaard tarieven die gelden voor 1 persoon communiceren naar de klant.

Kom jij met een collega? Zorg er dan voor dat dit goed besproken wordt met de klant en dat je duidelijk vermeld dat er dan ook een dubbel uurtarief gerekend wordt.

Zorg voor bewijs

Om ervoor te zorgen dat hier later geen onduidelijkheden over ontstaan willen wij je adviseren om ervoor te zorgen dat je deze afspraak zwart op wit hebt zodat je deze, indien de klant een klacht indient, kunt aanleveren bij ons. Indien er niets aan te leveren valt waarin staat dat de klant akkoord gaat met een dubbel uurtarief, kunnen wij dit helaas niet verantwoorden naar de klant.

Zorg er dus altijd voor dat je afspraken zwart op wit staan, op deze manier hoeven wij geen discussies aan te gaan en is het voor alle partijen duidelijk welke afspraken gemaakt zijn