Regel nu jouw koeltechniek

Vriescel storing

Vanaf €89 per uur incl. btw

Gebaseerd op prijzen van 99 koelinstallateurs in jouw regio

Is er storing aan de vriescel van jouw restaurant, hotel of supermarkt? Boek direct een een F-gassen gecertificeerde koeltechnicus bij Zoofy. Zij lossen het voor jou op.

Regel nu jouw koeltechniek
10 recensies
Waarom Zoofy?
  • Je klus verzekerd met het garantiepakket
  • De plek voor jouw spoedklus!
  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2
  • Geen voorrijkosten.
  • De laatste aanvraag was 8 minuten geleden.
Insurance with Zoofy gives peace of mind

Vriescel storingen in jouw restaurant of supermarkt snel verholpen

Via Zoofy boek je eenvoudig een koeltechnicus die jouw storing in de koelcel eenvoudig kan verhelpen in jouw hotel, restaurant of supermarkt. Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9,2 en Zoofy heeft een landelijke dekking. Hierdoor kunnen wij overal in Nederland een vakman leveren. Een vriescel storing is een storing in de koeltechniek van een vriescel. Dit kan bijvoorbeeld een storing in de compressor, de condensor, de thermostaat of de elektrische aansluiting zijn. De storing kan ervoor zorgen dat de vriescel niet meer goed werkt, waardoor de producten die erin bewaard worden niet meer goed bewaard blijven.

Voor- en nadelen

De voordelen van het snel verhelpen van een vriescel storing zijn dat je ervoor zorgt dat de producten die erin bewaard worden niet bederven. Daarnaast voorkom je dat je klanten ontevreden zijn over de kwaliteit van de producten in jouw horeca etablissement. Is jouw koelcel kapot? Regel dan de installatie ook via Zoofy

De mogelijke kosten van het verhelpen van een vriescel storing kunnen variëren, afhankelijk van de ernst van de storing. Het is daarom belangrijk om een vakpersoon in te schakelen om de storing te verhelpen. Een vakpersoon kan de storing nauwkeurig opsporen en de juiste reparatie uitvoeren. Je boekt bij Zoofy al een vakman vanaf €75,-. 

Waarom het beter is een vriescel storing professioneel op te lossen

Het is altijd beter om een vakpersoon in te schakelen om een vriescel storing te verhelpen. Zij hebben de kennis en ervaring om de storing op de juiste manier te verhelpen. Daarnaast kunnen zij je ook adviseren over de beste manier om de vriescel te onderhouden, zodat je in de toekomst minder problemen meer hebt. 

Voor deze partners handelen wij alle kleine klusjes af

Gamma
Bol.com
Kar-wei
Praxis
Hornbach