10
Reviews
3 years
Zoofy
Handyman
Handy help
Paperhanger

4.9/5 - 10 reviews

TOP PRO

Oscar Bouwt

TOP PRO

4.9/5 - 10 reviews

Handyman
Handy help
Paperhanger
Velp
10 jobs done
3 years at Zoofy as Handyman, Handy help and Paperhanger

About Oscar Bouwt handyman

Welkom bij Oscar Bouwt, dé expert op het gebied van handyman klussen in de regio Velp. Inmiddels zijn we 3 actief bij Zoofy en staan wij bekend om onze betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

Bij Oscar Bouwt zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten klussen, waaronder [task system names of accepted jobs]. Oscar Bouwt staat voor je klaar om elke handyman kl Show more...

Reviews over Oscar Bouwt

Oscar is zeer flexibel, prettig met communicatie, denkt mee en geeft zijn eigen inbreng. Ook toen er zelfs iets miste was hij bereid om in eigen tijd nog even snel langs de bouwmarkt te rijden om alsnog het volledig af te ronden. hulde!

Oskar is een man van preciezie. Super netjes gewerkt en heel vriendelijk! Je krijgt er nog geen vloeitje tussen zo strak zit ons kattenluik in de deur!

Oscar is een meer dan uitstekende vakman, heeft de grote en complexe klus om een kast van 4 meter breed in elkaar te sleutelen perfect uitgevoerd, wij zijn reuze tevreden met het eindresultaat! Jammer alleen dat Ikea niet alles geleverd heeft zoals beloofd, enfin dat zal ook wel weer goedkomen,.

Zoofy.nl
4.9

10 reviews

Vergelijkbare Handymen in de buurt

"
Book a professional