Welke klus moet worden gedaan?
Wooncomfort verhogen met serre

Wooncomfort verhogen met een serre? Dit zijn de grootste voordelen.

maandag 21 november 2022

Steeds meer mensen kiezen ervoor de woning uit te breiden met een serre. Het plaatsen van een serre heeft namelijk velen voordelen. Benieuwd wat? Lees hieronder welke voordelen een serre voor u met zich mee zal brengen.

Meer zonlicht

Tal van onderzoeken hebben uitgewezen dat zonlicht een positief effect heeft op uw gemoedstoestand. Blootstelling aan licht zorgt voor een betere mentale gezondheid, humeur en productiviteit. Vooral tijdens de wintermaanden kan wat extra licht veel doen voor de gezondheid. Een serre brengt veel natuurlijk licht de woning in. U zult merken dat u veel tijd zult doorbrengen in deze ruimte vanwege het aangename licht en goede ambiance.

Langer genieten van het buitengevoel

Het Nederlandse weer laat het vaak niet toe om te genieten van de buitenlucht. Met een serre geniet u daarentegen het hele jaar lang van het buitengevoel. De serre uitbouw zorgt voor een soepele overgang van binnen naar buiten. In een goed geïsoleerde serre geniet u zelfs tijdens de koude wintermaanden van het buitengevoel.

Meerwaarde van het huis

Niet alleen verhoogt een serre het wooncomfort, ook heeft het financiële voordelen. Steeds meer kopers op de huizenmarkt hebben hun oren gericht naar een woning met een (serre) aanbouw. Een glazen serre doet veel voor de uitstraling van het huis

Mooie uitstraling

Een serre geeft meer ruimte. Niet alleen vergroot u het woonoppervlak; ook geven de velen ramen een ruimtelijk gevoel en maken dat het huis groter oogt dan het daadwerkelijk is. De woning voelt ruimer en opener dan voorheen.

Advies

Wanneer u ervoor kiest uw woning uit te breiden met een serre raden we u aan een kijkje te nemen op de website van Busscher Serrebouw. Zij plaatsen luxe serres die compleet aansluit bij uw wensen. Laat u inspireren en vraag vrijblijvend een offerte aan via de website.